19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як замаскувати зморшки під очима: корисні поради
Як замаскувати зморшки під очима: корисні поради

Як замаскувати зморшки під очима: корисні поради

Шкіра під очима – це та зона, яка однією з перших починає видавати наш вік. Ця делікатна частина обличчя потребує не тільки ретельного догляду, але й правильного підходу до макіяжу.

Розповісти про нього виданню Newsweek вирішила професійна візажистка та власниця косметичного бренду Зої Трігвел. За її словами, важливо змінити свій підхід до макіяжу зони навколо очей.

Менше означає краще

Незалежно від віку шкіра під очима тонша і чутливіша, ніж на інших ділянках обличчя. Саме тому товстий шар будь-якого продукту, нанесеного сюди, тільки підкреслить будь-які лінії на шкірі і візуально додасть віку.

Відмовтесь від використання тональних засобів під очима та у зовнішніх кутиках. Обмежтесь лише застосуванням консилера, якщо він вам справді потрібний. Якщо у вас є зморшки від посмішки або складки під очима, надмірне використання продукту, швидше за все, підкреслить їх.

Зволоження насамперед

Щоби лінії у цій зоні були менш помітними, шкіра має бути добре зволженою. Отже, не нехтуйте кремом та праймером – вони розгладять текстуру шкіри. Лише після них наносьте консилер чи тон. При цьому застосовуйте їх максимально тонким шаром.

Якщо у вас від природи є темні кола навколо очей, зволоження для вас стає ще більш важливим. Віддавайте перевагу не просто зволожувальному крему, а спеціального засобу для шкіри навколо очей. Він не просто насичує шкіру вологою, але й злегка освітлює її.

Наносьте з обережністю

Якщо у вас є тонкі лінії або зморшки, особливо на зрілій шкірі, вам потрібно дуже обережно наносити макіяж. Відмовтесь від сухих текстур – вони дуже сильно забиваються у складки. Спробуйте наносити свій тонувальний засіб чи консилер пензлем, а потім розтушовувати вологим спонжем. І поки продукт ще вологий, закріплюйте його тонким шаром розсипчастої пудри. Але накладайте її пуховкою, а не пензлем – так пудра ляже рівніше.

Якщо вам подобається робити макіяж пальцями, не відмовляйте собі у цьому. Тепло рук зробить текстуру продукту м’якшою та податливішою. В такому разі ще ефективнішим буде, наприклад, рідкий консилер.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як правильно обирати тональний крем.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом