19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Леонардо Ді Капріо обіймав Вітторію Черетті на публіці
Леонардо Ді Капріо обіймав Вітторію Черетті на публіці

Леонардо Ді Капріо обіймав Вітторію Черетті на публіці

Про стосунки актора та супермоделі відомо майже рік. Вони офіційно не коментують особисте життя, проте час від часу потрапляють в обʼєктиви папараці.

49-річний американський актор Леонардо Ді Капріо привів свою дівчину, 25-річну італійську модель Вітторію Черетті на шоу-кабаре Теяни Тейлор у Нью-Йорку. Про це пише Daily Mail.

Зірку "Титаніка" та його обраницю бачили, коли вони обіймалися, насолоджуючись бурлеск-шоу у клубі Paradise у готелі Times Square.

Італійка обняла Ді Капріо, коли він щось шепотів їй на вухо, а Теяна, яку раніше пов’язували з Ді Капріо, танцювала поруч із ними у відвертому боді-бюстьє.

Голлівудський актор був одягнений у чорну футболку, традиційну чорну бейсболку та срібний ланцюжок. У Леонардо також була акуратно підстрижена борода.

Леонардо Ді Капріо та Вітторія Черетті

Тим часом Вітторія продемонструвала чорний мереживний топ.

Ді Капріо нещодавно спровокував чутки про заручини з італійською супермоделлю, коли в березні 2024 року вона продемонструвала каблучку на тому самому пальці.

Леонардо Ді Капріо та Вітторія Черетті

Про роман зірки "Острова проклятих" з Черетті стало відомо наприкінці літа 2023 року. Юна італійка перед цим розлучилася з діджеєм Маттео Міллері, з яким була одружена з 2020 року.

Інсайдери впевнені, що Лео "божевільний" від нової коханої, яка також дуже піклується про екологічні проблеми. Як повідомляється, Ді Капріо наразі зустрічається лише з нею, оскільки Вітторія має "всі якості, які він шукає в партнерці". Втім, офіційно знаменитості не коментують свій роман.

Нагадаємо, Вітторія Черетті спровокувала чутки про заручини з Леонардо Ді Капріо.

Також Фокус писав про вагітність ексдівчини Леонардо Ді Капріо.

Теги по теме
актер
Источник материала
Поделиться сюжетом