20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ломаченко – Камбосос: онлайн-трансляція чемпіонського бою
Ломаченко – Камбосос: онлайн-трансляція чемпіонського бою

Ломаченко – Камбосос: онлайн-трансляція чемпіонського бою

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) у неділю, 12 травня, повертається на ринг. 36-річний уродженець Білгород-Дністровського поб'ється з австралійцем Джорджем Камбососом (21-2, 10 КО) за вакантний пояс Міжнародної федерації боксу (IBF).

Поєдинок приймає RAC Arena у Перті. OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію бою Ломаченко – Камбосос. Орієнтовний початок – о 6:30 за київським часом.

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ ЛОМАЧЕНКО – КАМБОСОС

Бокс. Легка вага

Бій за пояс IBF

Перт, RAC Arena

Василь Ломаченко (17-3, 11 КО, Україна) – Джордж Камбосос (21-2, 10 КО, Австралія)

_______________________________________

6 ДНІВ ДО БОЮ. Вітаємо всіх любителів боксу. Українець Василь Ломаченко через рік повертається на ринг і одразу поб'ється за чемпіонський пояс. Цікаво, що титулом IBF наш співвітчизник ніколи не володів у жодній з вагових категорій.

Ломаченко вважається очевидним фаворитом. Ставки з його перемогу приймаються з коефіцієнтом 1,12. На Камбососа дають 5,50.

Василь та Джордж мали битися влітку 2022 року, але українець відмовився через вторгнення Росії в Україну. При цьому нещодавно австралієць потрапив у скандал, запросивши до свого табору для підготовки до поєдинку боксера з РФ, який підтримує війну.

Як повідомляв OBOZ.UA, стало відомо, що на розігріві перед боєм Ломаченко – Камбосос виступить небитий росіянин Імам Хатаєв (6-0, 6 КО), який ховається за прапором Австралії.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом