19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Мер Кличко відверто відповів на запитання про стосунки з ексдружиною
Мер Кличко відверто відповів на запитання про стосунки з ексдружиною

Мер Кличко відверто відповів на запитання про стосунки з ексдружиною

Кличко та Єгорова не разом уже цілих два роки, хоча в минулому у них багата історія.

Українська модель і співачка Наталія Єгорова та мер Києва Віталій Кличко розійшлися в серпні 2022 року після 25 років в офіційному шлюбі. Остаточне розлучення було оформлено в грудні 2023 року.

Однією з головних причин свого розставання колишні чоловік і дружина називають відстань - Єгорова вже багато років живе в Німеччині, а Кличко будує політичну кар'єру в Україні. У кожного з них своє життя, проте нещодавно мер Києва зізнався, що обривати зв'язок з ексдружиною не став.

Так в інтерв'ю для Люкс ФМ Віталій Кличко прокоментував стосунки з Наталією Єгоровою для журналістки Наталії Тур.

Він зазначив, що все ще спілкується з колишньою дружиною, і остання розмова з нею відбулася буквально днями - телефонний зв'язок згладжує відстані. "Востаннє (спілкувалися) - декілька днів тому, по телефону", - лаконічно повідомив політик. Предмет своїх обговорень він озвучувати не став.

Хто така Наталія Єгорова?

Наталія Єгорова - колишня дружина політика, мера Києва та колишнього боксера Віталія Кличка (1996-2022). Співачка, інструктор з йоги, фотомодель. Колишня спортсменка (гімнастика, синхронне плавання). У шлюбі з Кличком народила трьох дітей - сина Єгора-Деніела (2000), доньку Єлизавету-Вікторію (2002) та сина Максима-Олександра (2005). Живе в Німеччині.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український шоумен Андрій Бедняков жорстко припечатав колишню колегу по "Орлу і Решці" Настю Івлєєву через її поїздку на окуповані території та оспівування країни-агресора.

Також український ведучий Володимир Остапчук розповів, що загримів до лікарні з "емоційним" діагнозом. Карету швидкої допомоги він викликав аж тричі.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом