19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На телеканалі «Дім» вийде новий детективний серіал про спецгрупу Нацполіції
На телеканалі «Дім» вийде новий детективний серіал про спецгрупу Нацполіції

На телеканалі «Дім» вийде новий детективний серіал про спецгрупу Нацполіції

Одну з головних ролей у серіалі виконав Володимир Горянський.

6 травня о 21:00 на телеканалі «Дім» відбудеться прем’єра нової восьмисерійної детективної драми «ОПГ».

Як повідомляє канал, серіал розповідає про створення ОПГ – спеціальної оперативно-показової групи при Нацполіції для розкриття злочинів міжнародного рівня, яка складається з найкращих спеціалістів з усіх регіонів України. Він займається злочинами, жертвами або винуватцями яких стають впливові громадяни України або гості держави. Зокрема, слідчий «ОПГ» ще до «сходу сонця» розкриває вбивство сина канцлера Німеччини в одному з київських ресторанів. За збігом обставин групу очолює підполковник поліції Ольга Петрівна Григоренко (яку за літерами її ініціалів теж називають ОПГ). 

«"ОПГ" — телевізійний серіал, у якому органічно переплетені дві лінії: детективна – де глядачу буде цікаво спостерігати за дедукційною та аналітичною роботою наших героїв, та мелодраматична – в якій глядача занурять в романтичні відносини між персонажами. Члени підрозділу ОПГ кинули виклик корупції найвищого рівня країни не через власний героїзм, а через запит зі сторони народу та власну неспроможність миритися з недосконалістю системи. Команду було зібрано з усіх регіонів країни. Вони всі дуже різні і по-своєму недосконалі, але, доповнюючи один одного, разом вони утворюють могутню силу. Через різноманітність представлених характерів кожен з глядачів зможе впізнати себе в одному з героїв»,  розповів режисер серіалу Сергій Толкушкін.

8-серійний серіал «ОПГ» став одним з переможців мистецького конкурсу на виробництво серіалів та фільмів сучасної тематики, який відбувся в 2023 році. Знято на замовлення державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України» (ДП «МПІУ») ТОВ «Артформс Продакшн Україна».

Головні ролі у серіалі виконали Тамара Антропова, Костянтин Данилюк, Сергій Кисіль, Єгор Козлов, Клавдія Дрозд, Костянтин Корецький, Ольга Олексій, Станіслав Щербак і Володимир Горянський.

Сценарій написала Тетяна Гнєдаш, продюсерами є Тетяна Гнєдаш і Володимир Андріюк.

Серіал виходитиме в ефірі та на сайті телеканалу «Дім» з понеділка по четвер о 21:00. Також серіал буде доступний на платформі Київстар-ТБ. На ютубі телеканалу «Дім» серіал можна буде переглянути згодом.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Нацполиция
Источник материала
Поделиться сюжетом