19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Найдешевша Toyota LC викликала ажіотаж – ціни злетіли до неба. Фото
Найдешевша Toyota LC викликала ажіотаж – ціни злетіли до неба. Фото

Найдешевша Toyota LC викликала ажіотаж – ціни злетіли до неба. Фото

Новий позашляховик Toyota Land Cruiser 250, який прийшов на зміну Toyota Prado, є найдешевшою моделлю лінійки LC. Машина викликала ажіотаж на ринку, через що ціни буквально злетіли до неба.

Жадібні дилери дають величезні націнки на модель Toyota 250. В результаті японський позашляховик виявляється набагато дорожчим за рекомендовану виробником ціну. Деталі повідомляє Carscoops.

У США дилери вирішили заробити на ажіотажному попиті. Придбати Toyota Land Cruiser 250 First Edition можна приблизно за 77 000 доларів. Це лімітована серія, присвячена виходу на ринок, у гарній комплектації з повним оснащенням.

Це рекомендована виробником ціна. Раніше повідомлялося, що в деяких випадках дилерські націнки в Америці перевищують 20 000 доларів, а ціна позашляховика Toyota, таким чином, майже доходить до 100 000 доларів.

Проте дилер у штаті Вірджинія першим подолав "психологічний бар'єр" - за позашляховик Toyota там просять 107 169 доларів. Націнка становить 30 000 доларів. Таким чином, дилерські націнки на цю модель поки що нікуди не пішли, а, навпаки, стають вищими. Це зокрема пов'язано з попитом на довгоочікувану модель.

OBOZ.UA раніше показував новий практичний автомобіль Subaru з потужним двигуном.

Источник материала
Поделиться сюжетом