19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Новий бойфренд Шакіри зробив їй публічний комплімент
Новий бойфренд Шакіри зробив їй публічний комплімент

Новий бойфренд Шакіри зробив їй публічний комплімент

Чутки про роман актор серіалу "Емілі в Парижі" та зірка сцени спровокували на початку весни 2024 року. До цього Шакіра понад 10 років зустрічалася з Жераром Піке.

31-річний британський актор Люсьєн Лавісконт назвав Шакіру, 47, "однією з найкрасивіших" людей, яких він коли-небудь зустрічав. Про це пише Us Weekly.

У квітні 2024 стало відомо, що співачка зустрічається із зіркою серіалу "Емілі в Парижі".

"Шакіра — одна з найнеймовірніших артисток, які коли-небудь прикрашали планету. Її відданість своїй справі, шанувальникам і любов до життя справді надихають. Вона одна з найкрасивіших, найбільш працьовитих людей, яких я коли-небудь зустрічав", — зізнався Лавісконт.

Шакіра та Люсьєн Лавісконт

Раніше виконавиця була у стосунках із футболістом Жераром Піке, з яким у неї підростають двоє дітей. Вони оголосили про розрив у червні 2022 року після 11 років спільного життя. Спортсмен зрадив Шакірі зі студенткою Кларою Чіа Марті. Після цього артистці приписували романи з Томом Крузом, Джиммі Батлером, Льюїсом Гамільтоном.

Шакіра та Жерар Піке із синами
Фото: Getty Images

У березні 2024 Шакіра та Лавісконт знялися у кліпі на її пісню Punteria, у якому також брала участь Карді Бі. Невдовзі після виходу музичного кліпу їх помітили за вечерею разом у Нью-Йорку. А інсайдери розповіли, що пара почала зустрічатися.

Кліп на пісню Шакіри та Карді Бі Punteria

Нагадаємо, як син Шакіри та Жерара Піке переніс розставання батьків.

Також Фокус писав про появу Шакіри на презентації нового альбому.

Теги по теме
певица
Источник материала
Поделиться сюжетом