19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Окупанти вночі вдарили по Золочеву на Харківщині, спалахнули пожежі: є постраждала. Фото
Окупанти вночі вдарили по Золочеву на Харківщині, спалахнули пожежі: є постраждала. Фото

Окупанти вночі вдарили по Золочеву на Харківщині, спалахнули пожежі: є постраждала. Фото

У ніч проти 6 травня російська окупаційна армія продовжила тероризувати мешканців Харківської області. Зокрема, ворог завдав авіаційного удару по селищу Золочів Богодухівського району.

Внаслідок воєнного злочину росіян постраждала жінка. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України.

Авіабомба російських терористів влучила по центральній частині селища Золочів. Внаслідок обстрілу було пошкоджено житлові та адміністративні будівлі, а також навчальний заклад.

Крім того, через вибух сталося дві пожежі. Загоряння було зафіксовано у житловому будинку та будівлі котельні. Рятувальники оперативно ліквідували пожежі. Також у відомстві повідомили, що внаслідок обстрілу постраждала жінка.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов уточнив, що путінська армія скинула керовану авіабомбу на Золочів близько 02:30 ночі. Внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю Дитячо-юнацької спортивної школи, селищну раду, будинок дитячої юнацької школи, будинок культури, управління соціального захисту та суд.

Також було пошкоджено 10 приватних будинків. Прямим влучанням знищено котельню ДЮСШ та два приватні будинки. Уламкові поранення та контузії отримала 59-річна жінка.

Нагадаємо, російські війська активізували удари по прикордонних теренах України на північному сході, обстрілюючи в основному цивільну інфраструктуру.

Як повідомляв OBOZ.UA, командувач Сухопутними військами ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Павлюк, посилаючись на дані ГУР, підтвердив, що Росія планує дії із захоплення Харкова та Сум. Зокрема, широкий наступ на Харківському напрямку загарбники, можливо, мають намір розпочати вже влітку цього року.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом