19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Посол Польщі не буде присутній на так званій інавгурації президента РФ
Посол Польщі не буде присутній на так званій інавгурації президента РФ

Посол Польщі не буде присутній на так званій інавгурації президента РФ

Посол Польщі в Росії Кшиштоф Краєвський не буде присутній на церемонії «інавгурації» президента Росії Володимира Путіна, що відбудеться у вівторок, 7 травня. Про це повідомив  міністр закордонних справ республіки Радослав Сікорський, пише пропагандистське медіа ТАСС. 

«Ні, не буде», – відповів глава польського МЗС на відповідне запитання журналіста.

Як повідомлялося, Німеччина також не збирається делегувати своїх представників на «інавгурацію» Путіна. Про це повідомила речниця МЗС Німеччини Катрін Дешауер на брифінгу в понеділок, інформує «Укрінформ».

Як відомо, 71-річний Путін тепер буде президентом щонайменше до 2030 року. Так звані вибори мали консолідувати російське суспільство у питаннях, що стосуються війни, та відновити імідж диктатора як втілення стабільності – NYT опублікував п'ять висновків щодо «перемоги Путіна».

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що під час свого нового президентського терміну вирішуватиме завдання війни проти України і зміцнюватиме збройні сили. Президент країни-агресорки також сказав, що Росія «за мирні переговори, але тільки якщо не через те, що у супротивника патрони закінчуються».

Зазначимо, що так звана інавгурація російського диктатора Путіна запланована на 7 травня. Раніше про те, що вони не будуть делегувати своїх представників, повідомили кілька держав, зокрема Чехія, Естонія, Латвія та Литва. Також на російську церемонію не приїде прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян. 

Источник материала
Поделиться сюжетом