19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Тотальна деградація": Медведєв "розширив" список країн для ядерного удару
"Тотальна деградація": Медведєв "розширив" список країн для ядерного удару

"Тотальна деградація": Медведєв "розширив" список країн для ядерного удару

Експрезидент Росії назвав західних політиків "негідників", а Україну — "неіснуючою країною". Російський урядовець пообіцяв розбомбити столиці трьох найпотужніших країн світу.

Західні політики, які обіцяють надати війська Україні для боротьби з ЗС РФ, накликають удари ядерної зброї на свої урядові квартали. Крім введення військ, Україні "цинічно" надали ракети, якими дозволяють бити по російській території. Через ці дві причини Кремль пригрозив знищенням всього живого. Нові погрози озвучив заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв у Telegram-каналі.

Медведєв заявив, що на сьогодні Росія вирішила не відповідати ядерним ударом. Натомість поки що проведе військові навчання з використання нестратегічної ядерної зброї. При цьому він назвав Україну "неіснуючою" країною, в яку можуть надіслати війська все більша кількість партнерів.

Важливо "Інфантильна реакція": Медведєв влаштував істерику через критику "виборів" Путіна

На думку росіянина, список недругів Кремля розширився. У переліку — урядовці вже з двох материків, "негідники із західної політичної еліти":

  • з США;
  • Великої Британії;
  • Франції;
  • Польщі;
  • країн Балтії.

Російський політик заявив, що РФ вдарить ядерною зброєю не по Україні. Тепер цілями росіян стали столиці і по урядові кварталі своїх ворогів — по Капітолійському пагорбу (Вашингтон), по Єлисейському палацу (Париж), по Даунінг-стріт, 10 (Лондон).

"І це не весняне загострення, а цинічний розрахунок політичних дивідендів. Відбувається якась тотальна деградація правлячого класу у країнах", — впевнений Медвєдєв.

Ядерна зброя РФ - Медведєв пригрозив новим ударом по столицях
Фото: Скриншот

Зазначимо, перші припущення про можливість появи західних солдатів в Україні озвучив президента Франції Емманюель Макрон. При цьому він наголошував, що вони не перебуватимуть на лінії фронту, а, наприклад, займуться розмінуванням. Першою реакцією урядів країн ЄС та НАТО було заперечення. Однак дискусія тривала, і вже у травні 2024 року Макрон заявив, що така подія може статись у випадку, якщо станеться прорив фронту в Україні. Тоді ж стало відомо про рішення Великої Британії, яка дозволила ЗСУ використовувати ракети британського виробництва для ударів по території РФ. Раніше надійшла інформація з США: американці надали далекобійні ракети ATACMS, здатні летіти на відстань близько 300 км.

Нагадуємо, 6 травня росЗМІ раптово повідомили, що уРФ починаються військові ядерні навчання, які відбудуться у Ростові, де розташований штаб російського угрупування, яке перебуває в Україні. Тим часом у Францію прибув лідер Китаю Сі Цзіньпін, який зустрівся з Емманюелем Макроном.

Теги по теме
война
Источник материала
Поделиться сюжетом