19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Три мейкап-лайфхаки зроблять кожну дівчину привабливішою: у чому секрет
Три мейкап-лайфхаки зроблять кожну дівчину привабливішою: у чому секрет

Три мейкап-лайфхаки зроблять кожну дівчину привабливішою: у чому секрет

В сучасному світі, де краса та впевненість у собі відіграють важливу роль, макіяж став невід'ємною частиною життя багатьох жінок. Він дає можливість скоригувати риси обличчя та підкреслити його переваги.

Кожна жінка унікальна, тому і її звички в макіяжі, як правило, особливі. Але експертка з макіяжу Дженніфер Белль поділилася трьома універсальними лайфхаками в TikTok, які покращать зовнішній вигляд будь-кого.

Навіть якщо ці поради не будуть відповідати вашому звичному стилю, спробуйте їх повторити. Ви побачите, що ваше обличчя миттєво набуде неймовірно привабливого вигляду.

Очі рок-зірки

Спершу Белль використала чорний олівець для того, щоб підкреслити нижню ватерлінію. Потім вона взяла бронзер та розтушувала його під віями.

За словами інфлюенсерки, навіть якщо у вас маленькі очі, завдяки бронзеру і розтушовці вони відкриються і будуть мати чудовий вигляд.

Ефект півмісяця

Візьміть великий пухнастий пензлик та бронзер і розтушуйте його у формі півмісяця від скроні до вилиці. Потім за допомогою хайлайтера виділіть центральну частину півмісяця, який у вас вийшов.

Ефект серця

Для початку за допомогою олівця, який трохи темніше за ваш натуральний колір губ, виділіть галочку над верхньою губою та контур нижньої губи.

Потім з’єднайте верхній та нижній контури таким чином, щоб вони нагадували форму серця.

Потім просто нанесіть на губи блиск та насолоджуйтесь результатом.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як зробити так, щоби макіяж не розпливався.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом