19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Ковелі на Великдень стався конфлікт через російську музику
У Ковелі на Великдень стався конфлікт через російську музику

У Ковелі на Великдень стався конфлікт через російську музику

На Пасху у Ковелі Волинської області виник конфлікт між переселенцями, які голосно слухали російську музику та місцевими жителями.

Відео конфлікту опублікували у telegram-каналі Волиньблог.

Біля будинку, де нещодавно переселенцям вручали ключі від квартир був галас і лунала російська музика. Пишуть, що сусіди декілька разів просили змінити музику і припинити шум, однак реакції не було. 

«Великдень. Весь день біля будинку, де нещодавно ВПО вручали ключі від квартир, – двіж і гримить російська музика. Сусіди декілька разів просили змінити музику і припинити шум. Результату – нуль», – йдеться у дописі. 

«Поліцію ніхто не викликав на місце події, жодна зі сторін про інцидент в правоохоронні органи не повідомила. Це неприпустимо, бо таким чином ще більше розпалюється ворожнеча між людьми, а зараз і так складний період. Якщо ви бачите натяки на конфлікт або інша сторона не реагує, будь ласка, телефонуйте на лінію 102, приїде наряд поліції і допоможе врегулювати конфлікт», – зауважила Ольга Бузулук, завідувачка сектору комунікації волинської поліції.

Читайте також: Син ексдепутата отримав поранення на фронті

«Сьогодні, 6 травня, слідчо-оперативна група була на місці події. Одна з учасниць конфлікту написала заяву на іншу про нанесення їй легких тілесних ушкоджень – за цим фактом будуть зареєстровані відомості кримінального характеру. Поліція всебічно в рамках досудового слідства розбирається у суті конфлікту. Крім того, триває перевірка за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень», – зауважила Ольга Бузулук.

varta1.com.ua: Новини

Юлія Зуб

Источник материала
Поделиться сюжетом