19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Уродженця Київщини затримали за підозрою у вбивстві товариша
Уродженця Київщини затримали за підозрою у вбивстві товариша

Уродженця Київщини затримали за підозрою у вбивстві товариша

Під час конфлікту фігурант завдав місцевому мешканцю тяжких ушкоджень, від яких він помер. Надалі, аби відвести від себе причетність до скоєного, чоловік забрав у потерпілого особисті речі та спалив їх у печі. За вчинене зловмиснику загрожує до 10 років в’язниці.

У лісосмузі Оболонського району поліцейські виявили тіло 42-річного місцевого мешканця з численними тілесними ушкодженнями. У ході розшукових заходів правоохоронці встановили, що до побиття причетний знайомий загиблого, з яким він напередодні розпивав спиртні напої.

Між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого порушник накинувся на товариша та завдав йому численних тілесних ушкоджень.

Згідно висновку судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала внаслідок закритої травми грудей та живота з переломами ребер та розривами печінки.

«Аби відвести від себе причетність до скоєного, після вчинення злочину фігурант забрав у потерпілого особисті речі та спалив їх у печі.

Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий уродженець Київської області, 1991 року народження» – розповів начальник Оболонського управління поліції Віктор Михайленко.

За погодженням із Оболонською окружною прокуратурою порушнику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Источник материала
Поделиться сюжетом