19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Відставка Максимова скасовується: Дніпро-1 здолав Кривбас і зберіг інтригу в боротьбі за медалі
Відставка Максимова скасовується: Дніпро-1 здолав Кривбас і зберіг інтригу в боротьбі за медалі

Відставка Максимова скасовується: Дніпро-1 здолав Кривбас і зберіг інтригу в боротьбі за медалі

Дніпро-1 – Кривбас 1:0

Гол: Гаджиєв, 57

У першому колі команда Юрія Вернидуба здобула впевнену перемогу з рахунком 3:0. Тож господарі були налаштовані взяти реванш, а особливої ваги цей матч мав для Юрія Максимова, який після 4-матчевої безвиграшної серії оголосив, що залишить свою посаду, якщо команда не переможе, пише 24 Канал.

Перервалася серія обох команд

Ця ймовірність виглядала дуже високою, адже, окрім невтішних виступів господарів, свою серію також мав і Кривбас. Гості не поступалися у семи поспіль поєдинках та могли собі гарантувати "бронзу", якщо набрали би бодай 1 очко в очній зустрічі.

Проте додаткова мотивація від Максимова зіграла на користь дніпровському клубу. Господарі поля набагато активніше й агресивніше провели матч за суперника, більшу частину гри перебуваючи в атаці.

Ця перевага втілилася в забитий гол на 57-й хвилині поєдинку. Забитим м'ячем відзначився 18-річний півзахисник Дніпра-1 Рамік Гаджиєв. Юний футболіст опинився у правому напівфланзі й обвідним ударом з лівої ноги майже з лінії штрафного майданчика відкрив рахунок матчу.

Дивіться відео гола Гаджиєва

Як виявилося згодом, це взяття воріт так і залишилося єдиним у грі. Гості наприкінці матчу намагалися вирвати нічию, але Дніпро-1 вистояв. Таким чином підопічні Юрія Максимова закріпилися на четвертій сходинці турнірної таблиці УПЛ і скоротили відставання від Кривбаса до 6 очок.


Турнірна таблиця УПЛ-2023/2024 / Скриншот з сайту Flashscore

Дивіться відеоогляд матчу Дніпро-1 – Кривбас

Відео з'явиться згодом

Зазначимо, що в наступному турі Дніпро-1 на виїзді зустрінеться з Олександрією, а Кривбас вдома прийматиме Полісся. Обидва матчі відбудуться 12 травня.

Теги по теме
футбол УПЛ
Источник материала
Поделиться сюжетом