19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вночі Крим атакували морські дрони
Вночі Крим атакували морські дрони

Вночі Крим атакували морські дрони

Російські телеграм-канали пишуть, що Крим опинився під атакою морських дронів. Це сталося після тривалої перерви, передає 24 Канал.

Звітують про відсутність втрат

Телеграм-канали пишуть, що біля західного узбережжя півострова знищено до 5 безекіпажних катерів ЗСУ. За їхньою інформацією, метою були військові катери в одній із бухт у районі населеного пункту Чорноморське.

Російські ЗМІ наголошують, що обійшлося без втрат та постраждалих з їхнього боку. Водночас жодних коментарів із українського боку не було.

2 травня у Джанкої було гучно

  • Росіяни оголошували повітряну тривогу в окупованому Криму ввечері 2 травня. У Джанкої чули звуки вибухів. Близько 7 вечора за українським часом окупанти перекрили рух автотранспорту через Кримський міст. Також там почав виднітися дим.
  • Ймовірно, це була димова завіса. Приблизно у той же час місцеві жителі повідомили про тривожні сирени у військових частинах ворога та звуки вибухів у Джанкої.
  • Згодом рух автотранспорту Кримським мостом відновили. Натомість у міноборони Росії заявили, що над кримським півостровом нібито збили український безпілотник.
Теги по теме
Крым Оккупация Крыма
Источник материала
Поделиться сюжетом