19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
З Варшави відновили прямі рейси до Лос-Анджелесу: що треба знати
З Варшави відновили прямі рейси до Лос-Анджелесу: що треба знати

З Варшави відновили прямі рейси до Лос-Анджелесу: що треба знати

На лінії літає далекомагістральний широкофюзеляжний літак Boeing 787, який долає маршрут без проміжних посадок на дозаправку за 12,5 години. Це означає, що пасажири зможуть прямим рейсом долетіти до LA.

LOT відновила прямі рейси до Лос-Анджелеса

У салоні польського Boeing 787 є три класи обслуговування: бізнес-клас, преміумеконом та економічний клас. Всі пасажири мають доступ до системи розваг з індивідуальними екранами, а бізнес-клас крісла розкладаються в горизонтальне ліжко.

На сайті авіакомпанії можна знайти квитки економкласу приблизно від 480 доларів на найближчий місяць.


LOT відновила прямі рейси до Лос-Анджелеса / Фото LOT

Це не перше місто Північної Америки, куди літає польська авіакомпанія. Цей ринок є одним із ключових для LOT, оскільки тут мешкає велика польська діаспора. Так, з Варшави LOT літає одразу у два аеропорти Нью-Йорка, а також у Чикаго, Флориду, Лос-Анджелес у США та Торонто в Канаді.

Ryanair попереджає, що е-квитки не беруть на деяких рейсах

Авіакомпанія Ryanair попереджає своїх пасажирів, що їхні електронні квитки приймаються не в усіх країнах. Щоб не потрапити в неприємну ситуацію, авіакомпанія радить заздалегідь зареєструватися онлайн і видрукувати паперовий талон на свій рейс.

Навіть за наявності посадкового у додатку – слід видрукувати його. Адже, якщо електронний квиток на контролі не приймуть – пасажира можуть не впустити на літак.

Теги по теме
США Польща Туризм
Источник материала
Поделиться сюжетом