19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Житель Подільського району побив дружину до втрати свідомості
Житель Подільського району побив дружину до втрати свідомості

Житель Подільського району побив дружину до втрати свідомості

Постраждала перебуває в лікарні. Правопорушнику загрожує позбавлення волі.

Про госпіталізацію до реанімаційного відділення побитої жительки одного з сіл Ананьївської територіальної громади поліцейських сповістили медики. Лікарі діагностували пацієнтці закриту черепно-мозкову травму, набряк головного мозку, перелом ребра, множинні садна на обличчі, тулубі, кінцівках.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження жінці спричинив її чоловік в ході сімейної сварки. Той зізнався: бив дружину кулаками і ногами. Його розлютило, що вона нібито була у стані сп’яніння. Після побиття зловмисник свідомо залишив потерпілу без допомоги і лише наступного дня, побачивши, що стан її не поліпшується, попросив родичку викликати «швидку».

«На підставі зібраних доказів ми під процесуальним керівництвом Одеської спеціалізованої прокуратури повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Слідство триває», – розповів начальник Подільського районного управління поліції Олег Жуковський.

Поліцейські вкотре закликають громадян не терпіти знущання домашніх тиранів, не приховувати їхні протиправні дії. Телефонуйте на спецлінію «102», поліцейські працюють у цілодобовому режимі і готові прийти на допомогу.

Подільське районне управління поліції Одещини

Tweet
Источник материала
Поделиться сюжетом