19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Жителя Одеського району судитимуть за наругу над могилами
Жителя Одеського району судитимуть за наругу над могилами

Жителя Одеського району судитимуть за наругу над могилами

За скоєне правопорушнику загрожує обмеження або навіть позбавлення волі.

Нагадаємо: на початку березня на кладовищі в одному із сіл Усатівської сільської громади були пошкоджені 10 пам’ятників. Про це поліцейським повідомив староста села.

Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та впродовж доби встановили зловмисника, яким виявився 22-річний місцевий чоловік.

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що молодик у стані алкогольного сп’яніння вдень, після застілля в одному із місцевих барів, пішов на цвинтар, де пошкодив надгробки над похованнями своїх односельців. Будь-яких неприязних стосунків як із померлими за їх життя, так і їхніми родинами у нього не було. Зробив він це заради розваги.

Сума матеріальних збитків, заподіяних зловмисником родичам померлих, склала понад 42 тисячі гривень.

«Зібравши достатньо доказів, ми під процесуальним керівництвом Біляївської окружної прокуратури висунули правопорушнику обвинувачення у нарузі над могилами, вчиненій з хуліганських мотивів, за ч. 3 ст. 297 Кримінального кодексу України. Згідно з її санкцією, молодикові загрожує покарання обмеженням волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавленням волі від чотирьох до семи років. Досудове розслідування провадження завершено і обвинувальний акт скеровано до суду», – розповіла слідча територіального підрозділу поліції Вікторія Горлова.

Одеське районне управління поліції №2 

Tweet
Источник материала
Поделиться сюжетом