19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
5 модних чоловічих взуттєвих трендів 2024
5 модних чоловічих взуттєвих трендів 2024

5 модних чоловічих взуттєвих трендів 2024

Світ моди ніколи не стоїть на місці, а тренди постійно змінюються, створюючи нові візуальні образи та стильні рішення. У 2024 році чоловічий гардероб знову переживає зміни, особливо щодо вибору взуття. Велика увага приділяється не лише зручності та якості, але й естетиці, яка стає визначальним фактором у виборі новинок. Тож розглянемо, яке брендове чоловіче взуття актуальне цього року, та представимо п'ять найактуальніших трендів, на які варто звернути увагу.

Що купити, щоб не відстати від модних трендів

Іноді напрями в чоловічій моді можуть здаватися досить стабільними: сезон за сезоном ми бачимо ті ж самі типові моделі черевиків, кросівок і напівчеревиків на подіумах. Але варто пам'ятати, що диявол у деталях: форми, дизайн, використані матеріали та методи стилізації поступово трансформуються. Цього року зверніть увагу на такі моделі:

  1. Технологічне взуття з ергономічним дизайном. Виробники пропонують моделі з використанням передових матеріалів, які забезпечують максимальний комфорт та підтримку ноги під час активного руху. Шикарні технологічні кросівки дещо футуристичного дизайну пропонують бренди Camper Lab, Saucony, Mizuno та New Balance. Яскраві кольори й химерні лінії не залишать вас байдужими.
  2. Мінімалістичні кросівки з екологічних матеріалів. У 2024 році великий акцент робиться на сталість та екологічність. Мінімалістичні кросівки з використанням вторинної сировини або біоматеріалів — вибір свідомих споживачів. Вони ідеально пасують для casual-сетів, а вибрати пару, що підходить ідеально, можна в East Pacific Trade, Clae чи Autry. Королем такого дизайну вже багато років вважається Nike.
  3. Вишукані шкіряні чоботи з ретро-акцентами. Попри технологічні новинки, шкіряне взуття залишається в тренді. Особливу популярність здобули чоботи класичного дизайну, але з елементами ретро, що надають образу шарму та елегантності.
  4. Функціональні сандалі для активного відпочинку. Зручність і практичність завжди в моді. Взуття з амортизаційними підошвами та анатомічними лекалами — незамінний помічник у спекотний сезон або під час активного відпочинку. Зверніть увагу на моделі від Suicoke.
  5. Комфортні лофери. У літній моді чоловічого взуття на 2024 рік виділяються пенні-лофери з оригінальним вирізом на ремінці, мінімалістичні дизайни без прикрас, виконані в базових кольорах, та взуття з китицями. Шукайте пару, що подобається найбільше, у каталогах Fred Perry, Grenson та Young Soles London Kids, якщо йдеться про невеликі розміри.

У світі чоловічої моди 2024 року переважає різноманіття та індивідуальність. Вибір взуття стає важливим елементом самовираження та стилю. Попри те, чи вибирають чоловіки класичні шкіряні чоботи, чи екстравагантні кросівки, вони мають можливість підкреслити свою унікальність і виразити власний стиль через взуття.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом