19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
alyona alyona та Jerry Heil феєрично виступили у півфіналі Євробачення-2024: потужне відео
alyona alyona та Jerry Heil феєрично виступили у півфіналі Євробачення-2024: потужне відео

alyona alyona та Jerry Heil феєрично виступили у півфіналі Євробачення-2024: потужне відео

До того ж дует нарешті показав фінальний варіант номеру з піснею Teresa&Maria.Так, артистки досягли бажаного результату.

alyona alyona і Jerry Heil виступили у півфіналі Євробачення

У півфіналі alyona alyona та Jerry Heil виконали пісню Teresa&Maria про важливість об'єднання жінок. Цей трек натхненний силою українських дівчат, які зіштовхнулися з багатьма випробування під час війни.

На сцені Євробачення alyona alyona та Jerry Heil показали оновлений номер – він став більш динамічним, ніж на Нацвідборі. Це гармонійне і водночас ефектне поєднання візуальних деталей із вокалом і репом дівчат.

Виступ дівчат почався з появи Яни, з кожним кроком якої на сцені з'являлася голографія води. Помітно, що браз співачки вдосконалили, підрізавши їй сукню.

Далі артистка підіймається горою, ніби долаючи перешкоди, які спіткають жінок. Водночас Альона зачитала реп на фоні українських дівчат, що теж символізує значення конкурсної пісні.

Дівчата закінчили виступ поставши на фоні жінок, які уособлюють жіночих дів. Артистки наприкінці поядкували Європі за підтримку України.

Зал жваво відреагував на виступ дуету. Глядачі проводжали артисток бурхливими оплесками.

Виступ alyona alyona і Jerry Heil на Євробаченні-2024: дивіться відео онлайн

Що відомо про Євробачення-2024

  • Для єврофанів на території Eurovision Village у парку Фолькетс відбудуться різноманітні розважальні заходи.
  • Відвідувачі побачать виступи артистів та насолодяться різноманітними шоу на сцені Euphoria Stage, Tattoo Stage та Dancing Queen Stage.
  • Крім того, організатори виділили вулицю Friisgatan, де гості зможуть насолодитися їжею та напоями, занурившись в атмосферу свята.
  • В останніх букмекерських прогнозах, оприлюднених 7 травня, хорватський співак Baby Lasagna з піснею Rim Tim Tagi Dim є претендентом на перемогу. За ним на другому місці йде швейцарський виконавець Nemo з треком The Code, а італійка Анджеліна Манго посідає третю сходинку рейтингу.
Источник материала
Поделиться сюжетом