19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Alyona Alyona зухвало відповіла на хейт після падіння на сцені Євробачення-2024
Alyona Alyona зухвало відповіла на хейт після падіння на сцені Євробачення-2024

Alyona Alyona зухвало відповіла на хейт після падіння на сцені Євробачення-2024

Конфуз української конкурсантки розлетівся Інтернетом на меми.

Учора в Мальме відбулася генеральна репетиція першого півфіналу Євробачення-2024. Під час виступу конкурсантів з України реп-виконавиця alyona alyona впала на сцені.

Момент падіння потрапив на відео і моментально розлетівся Мережею. Артистка зачепилася за кольчужний елемент костюма коли піднімалася на сцену. Альона зламала ніготь, отримала кілька подряпин на колінах і трохи пошкодила вбрання, проте піднялася і продовжила виступати.

Хейтери дуету alyona alyona і Jerry Heil одразу ж накинулися на артистку з гнівними коментарями та образливою критикою. Однак бойовий настрій українських конкурсанток це анітрохи не знизило.

Навіть навпаки: alyona alyona і Jerry Heil від душі посміялися з мемів, які були створені після падіння реперки. "Ви вчора натворили мільйон мемів. Ми вчора сиділи на генеральній репетиції у грін-румі і просто рвали животи і сміялися до сліз від того, які класні меми, які класні відео монтували українці. Дякую вам, це дуже піднімає настрій", - сказала Альона у своєму блозі в Instagram.

Вона навіть показала один зі смішних роликів, у якому автор поєднав відео її падіння на Євробаченні та відео Джеррі Гейл, коли вона на концерті впала в оркестрову яму. "Ще одна річ, яка нас обʼєднує. На репетиціях та концертах буває різне, головне вчасно виправити ситуацію. Падаємо, але піднімаємось і йдемо далі", - зазначає alyona alyona.

Дивіться відео-мем із падіннями alyona alyona та Jerry Heil:

Євробачення-2024

Євробачення-2024 - 68-ий пісенний конкурс, який пройде 7, 9 та 11 травня в Мальме, Швеція, за участю конкурсантів з 37 країн. Змагання до Швеції "привезла" співачка Loreen ("Tattoo"), яка здобула перемогу на Євробаченні в 2023 році. Україна - постійний учасник Євробачення з 2003 року. За всю історію участі конкурсанти від України тричі посідали перше місце - у 2004 (Руслана - "Дикі танці"), 2016 (Джамала - "1944") та 2022 (гурт Kalush Orchestra - "Стефанія") роках.

Україна на Євробаченні-2024 - подробиці:

Нагадаємо, дует alyona alyona & Jerry Heil переміг на Національному відборі-2024 і поїде на Євробачення від України. Главред розповідав, про що пісня "Teresa & Maria", яка викликала стільки суперечок у Мережі.

Також сопілкар із Kalush Orchestra, гурту-переможця Євробачення-2022, висловився щодо перемоги alyona alyona і Jerry Heil на конкурсі. Тимофій Музичук оцінив шанси дуету.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом