20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Боролись за Україну: на Авдіївському напрямку загинули двоє грузинських добровольців. Фото
Боролись за Україну: на Авдіївському напрямку загинули двоє грузинських добровольців. Фото

Боролись за Україну: на Авдіївському напрямку загинули двоє грузинських добровольців. Фото

На війні з РФ в Україні загинули два грузинські бійці. Це воїни загону "Чорний орел" Давид Гогадзе та Бесо Ломідзе.

Трагічну звістку поширила 28-ма окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу. Саме у її складі і працює загону "Чорний орел".

"Внаслідок бойових дій на напрямі Авдіївки загинули бійці загону "Чорний орел" Давид Гогадзе та Бесо Ломідзе. Загін "Чорний орел" висловлює співчуття сім'ям, які втратили велику втрату. Боротьба триває до останньої краплі крові, до останнього подиху", – зазначили воїни.

У мережі зазначають, що загиблі були хорошими хлопцями.

Хоча 28-ма ОМБ знаходиться на Одеському напрямку, підрозділ "Чорний орел" працює на пекельному Бахмутському напрямку – Часів Яр, Курдюмівка.

Як зазначають грузинські масмедіа в Україні доволі багато грузинських добровольців, не менше 1500 осіб. Зокрема, вцідомо про чотири підрозділи – окрім зазначеного "Чорного орла" це ще "Грузинський легіон", "Кавказький легіон" та підрозділ "Тбіліс". 

За їх повідомленнями, вже понад 60 грузинських бійців загинули на війні в Україні.

Як повідомляв OBOZ.UA, у боях за Україну загинув молодий воїн-"азовець", 21-річний Назарій "Грінка" Гринцевич із Вінниці. У складі легендарної бригади він боронив Маріуполь, ставши наймолодшим захисником цього зруйнованого росіянами міста на узбережжі Азовського моря.

Pаніше стало відомо, що у боях на Донеччині загинув захисник із Волині. Руслан Литвинчук, якому було всього 26 років, отримав смертельні поранення 4 травня внаслідок ворожого мінометного обстрілу українських позицій.

Також повідомлялося, що у Донецькій області загинув стрілець-санітар із Харківщини. В Олега Курова залишилося двоє дітей.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом