19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чому українцям відмовляють у субсидіях: основні причини
Чому українцям відмовляють у субсидіях: основні причини

Чому українцям відмовляють у субсидіях: основні причини

В Україні субсидія допомагає людям, які витрачають більше 15% своїх місячних доходів на комунальні послуги. Для отримання субсидії необхідно бути зареєстрованим у житловому приміщенні або фактично там проживати.

Особливі умови передбачені для орендарів і внутрішніх переселенців. Є обмеження за площею житла: якщо квартира має площу більше ніж 120 кв. м, а будинок - більше ніж 200 кв. м, то субсидію можуть не призначити.

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Якщо людина перебував за кордоном понад 60 днів протягом періоду, який береться до уваги для розрахунку субсидії, і при цьому не має доходів або їх розмір менший за мінімальну зарплату, субсидію також можуть не надати.

Дуже важливо, що доходи всіх членів домогосподарства враховуються при призначенні субсидії. Якщо доходи високі, або ж є значні активи, які можна конвертувати у гроші, шанси на отримання субсидії знижуються.

субсидії

При розгляді заяв на субсидії державні органи враховують не тільки реєстрацію і фактичне місце проживання, але й площу житла, доходи та місцеперебування всіх людей домогосподарства.

У випадку відхилення, можливо, доведеться переглянути умови проживання або надати додаткову інформацію про доходи.

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що терміни, умови, винятки: повний огляд субсидій на літній період

Вам буде цікаво дізнатисяхто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Источник материала
Поделиться сюжетом