19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Декламує вірші та збирає гроші на ЗСУ: натхненна історія хлопчика-зірки з Луцька
Декламує вірші та збирає гроші на ЗСУ: натхненна історія хлопчика-зірки з Луцька

Декламує вірші та збирає гроші на ЗСУ: натхненна історія хлопчика-зірки з Луцька

9-річний Микола Варцаб’юк з Луцька став хітом соціальних мереж. Хлопчик дуже чуйно та натхненно продекламував вірш Ліни Костенко, чим розчулив людей. Не дивно, що ролик набрав мільйон переглядів.

Попри юний вік хлопчик має вже сотню всеукраїнських та міжнародних нагород. Він почав свій шлях з театральної студії "Бешкетники", коли йому було 4 роки. Хлопчик читав віршик з азбуки, і мама розгледіла талант у його перших спробах. Він мріє стати актором і впевнено рухається до своєї цілі.

Мій керівник Вадим Хаїнський Вікторович мене одразу прийняв. І так розвивався мій талант, і зараз вже виступаю на великій публіці, великих сценах,
– розповів Микола.

Декламування віршів перетворило хлопчика на енциклопедію української позиції. Він настільки добре орієнтується в темі, що коли проходить повз якийсь пам'ятник, то одразу згадує, який вірш написала ця видатна людина.

На Великдень Микола допомагав збирати гроші для фонду "Повернись живим" / Фото зі сторінки "Бешкетників" у фейсбуці

Наразі апогеєм його творчості стала участь у телешоу "Україна неймовірних людей". Він зумів розчулити людей як всередині країни, так і за кордоном.

На декламації віршів таланти Миколки не закінчуються: він вчиться грати на сопілці, займається народними танцями і співає в церковному хорі. А коли є нагода – збирає гроші на потреби Збройних Сил України. Він впевнений, що досягне своєї мети та зможе прославляти Україну на весь світ.

Раніше ми писали про 10-річного українця, який став чемпіоном світу з шахів.

Источник материала
Поделиться сюжетом