19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Домашні "ахнуть": унікальний рецепт приготування курячих крилець у колі на сковороді
Домашні "ахнуть": унікальний рецепт приготування курячих крилець у колі на сковороді

Домашні "ахнуть": унікальний рецепт приготування курячих крилець у колі на сковороді

Дуже простий рецепт приготування курячих крилець незвичним способом з використанням коли.
Час приготування:
20 хв
Час на підготовку:
25 хв
Порції
8 порції

Готуємо дуже смачні курячі крильця в соусі теріякі з колою. Цей рецепт точно здивує вас, особливо оцінять діти. Тож приготуйтеся готувати такі крильця щотижня.

Курячі крильця в колі - рецепт

Вам знадобиться:

Курячі крильця промийте й обсушіть паперовим рушником.

Відправте крильця в глибоку миску, додайте сіль і паприку.

Часник пропустіть через часничницю і відправте до крилець.

Додайте соєвий соус, перемішайте і залиште крильця маринуватися хвилин 20.

На сковорідці розігрійте олію та обсмажте крила з обох боків до рум'яної скоринки.

Полийте крила медом і влийте колу.

Тушкуйте на середньому вогні без кришки до повного випаровування рідини.

Під час подавання страву можна посипати кунжутом. Приємного апетиту!

Дивіться відео, як готувати курячі крильця в колі:

Хто така lady.stegantseva?

lady.stegantseva - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує цікаві рецепти різних страв. Проживає в Сіетлі, родом із Харкова. На lady.stegantseva підписані понад 300 тисяч користувачів соцмережі.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом