19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Фаворит Євробачення-2024 Baby Lasagna запалив сцену у Мальме: неймовірне відео виступу
Фаворит Євробачення-2024 Baby Lasagna запалив сцену у Мальме: неймовірне відео виступу

Фаворит Євробачення-2024 Baby Lasagna запалив сцену у Мальме: неймовірне відео виступу

Сьогодні 15 країн представлять свої номери, однак лише 10 з нихзможуть пройти у гранд-фінал. Однак, хорват вже давно заполонив серця глядачів, тому, ймовірно, увійде до фіналу.

Baby Lasagna виступив у першому півфіналі Євробачення-2024

Артист, якому пророкують перемогу на конкурсі, вже розірвав сцену своїм номером. Так, Baby Lasagna представив єврофанам живий виступ з композицією Rim Tim Tagi Dim.

Пісня розповідає історію хлопця з села, який вирушає в далеку путь. Він очікує нове життя, однак хвилюється за своє майбутнє. А назва пісні "Rim Tim Tagi Dim" означає вигаданий народний танець з рідного села юнака.

Артист з'явився на сцені разом з танцівниками, які були одягнені в чорнобілі костюми та мереживні балаклави. Водночас сам хорват постав у білих штанях з мереживною сорочкою та червоній жилетці.

Виступ співака супроводжували світлові спецефекти. До того ж на фоні були зображені голографічні рожеві коні, що символізують село, в якому виріс юнак з пісні.

Танцівники навколо артиста створили шалену атмосферу своєю боротьбою, повністю передавши сенс композиції. Глядачі проводжали виконавця бурхливими оплесками та гучними криками.

Виступ Baby Lasagna – Rim Tim Tagi Dim: дивіться відео онлайн

Що відомо про Євробачення-2024

  • Для єврофанів у парку Фолькетс відбудуться різноманітні розважальні заходи.
  • Глядачі побачать виступи артистів та насолодяться шоу на сцені Euphoria Stage, Tattoo Stage та Dancing Queen Stage.
  • Ба більше, організатори виділили вулицю Friisgatan, де відвідувачі зможуть поласувати їжею, занурившись в атмосферу свята.
  • В останніх букмекерських прогнозах, оприлюднених 7 травня, хорватський співак Baby Lasagna з піснею Rim Tim Tagi Dim є претендентом на перемогу. За ним на другому місці йде швейцарський виконавець Nemo з треком The Code, а італійка Анджеліна Манго посідає третю сходинку рейтингу.
Источник материала
Поделиться сюжетом