19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Євробачення-2024: Букмекери оцінили шанси України на вихід у фінал
Євробачення-2024: Букмекери оцінили шанси України на вихід у фінал

Євробачення-2024: Букмекери оцінили шанси України на вихід у фінал

Напередодні початку Євробачення-2024, букмекери зробили ставки, які країни-учасниці першого півфіналу пройдуть до наступного етапу – фіналу, пише Eurovision world.

Так, букмекери абсолютно не сумніваються у проходженні до фіналу двох країн: України та Хорватії. Коефіцієнти вони мають однакові: від 1 до 1.01. Тобто фактично, частина букмекерів взагалі не приймають ставки щодо цих країн, не сумніваючись в їхньому успіху.

Крім того, до пісенного конкурсу, який пройде 11 травня, потраплять також  Литва, Ірландія, Фінляндія, Люксембург, Португалія, Кіпр, Польща та Сербія.

Шанси представників різних країн вийти у фінал Євробачення-2024

Шанси різних країн фийти у фінал
Eurovision world

Як відомо, сьогодні, 7 травня,  у першому півфіналі виступатимуть 15 із 37 учасників. За правилами Євробачення, лише десятьом з них вдасться пройти до фіналу. Сьогодні виступатимуть представники Кіпру, Сербії, Литви, Ірландії, України (номером п’ять), Польщі, Хорватії, Ісландії, Словенії, Фінляндії, Молдови, Азербайджану, Австралії, Португалії та Люксембургу. Утім, третині із них доведеться змиритися з програшем. Jerry Heil та Аlyona Аlyona представлять на сцені Євробачення 2024 конкурсну пісню Maria & Teresa. 

Источник материала
Поделиться сюжетом