19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Хотіла помститися: дівчина інсценувала власну смерть після зради бойфренда
Хотіла помститися: дівчина інсценувала власну смерть після зради бойфренда

Хотіла помститися: дівчина інсценувала власну смерть після зради бойфренда

Бойфренд ніколи не дізнається правду

Жінка анонімно розповіла, що коханий покинув її без жодних пояснень чи вибачень. Він просто пішов до своєї колишньої, про яку раніше погано відгукувався.

При цьому чоловік заблокував жінку, і вона більше нічого про нього не чула. Навіть про справжню причину його зникнення – повернення до колишньої – жінка дізналася випадково. 6 місяців вона важко переживала через розбите серце.

Я просто хотіла, щоб він знав, скільки болю можуть завдати його дії. Замість того, щоб переслідувати його чи благати, я дала йому спокій на 6 місяців. Впала у глибоку депресію і продовжила своє життя, як могла. Але я вирішила, що якщо він колись зв'яжеться зі мною, я скажу йому, що померла. Змушу його пошкодувати, що поводився зі мною як з лайном і кинув мене на усі ці місяці,
– розповіла жінка.

Нарешті чоловік таки вийшов на зв'язок. Він написав довге повідомлення про те, як погано повівся з жінкою. І тут вона зрозуміла – настав час помсти. Жінка вирішила відповісти йому від імені своєї сестри. Вона написала, що сім'я тривалий час намагалася з ним зв'язатися, оскільки його колишня кохана померла. Жінка навіть вигадала, що залишила йому передсмертну записку, у якій перерахувала речі, які хотіла йому залишити. "Сестра" пообіцяла відправити їх чоловіку поштою.

Ексбойфренд був шокований, а жінка – задоволена. Вона думає, що кривдник ніколи не дізнається правди, бо у них нема спільних знайомих, а соціальні мережі вона не веде.

"Він поводився зі мною так, ніби я вже мертва для нього, тому я просто втілила це в реальність", – пояснила жінка.

Думки у мережі розділилися

Багато людей були в захваті від помсти жінки й називали її "геніальною", а хтось навіть величав "королевою". Однак були й ті, які вважали таку поведінку ненормальною й радили дівчині звернутися до психотерапевта. Мовляв, їй не варто було опускатися до рівня поведінки "екса".

Источник материала
Поделиться сюжетом