19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Харківщині внаслідок обстрілів РФ за добу травмовані троє людей
На Харківщині внаслідок обстрілів РФ за добу травмовані троє людей

На Харківщині внаслідок обстрілів РФ за добу травмовані троє людей

На Харківщині внаслідок обстрілів РФ за добу травмовані троє людей

Також один чоловік загинув внаслідок підриву невідомого вибухового пристрою.

Російські війська минулої доби, 6 травня, знову обстрілювали Харківщину. Про ситуацію в області розповів голова ОВА Олег Синєгубов.

Під артилерійськими та мінометними ударами росіян опинилися близько 14 населених пунктів: Синьківка, Степова Новоселівка, Берестове та інші. Авіаційних ударів росіяни завдали по населених пунктах Золочів, Петропавлівка та Борова.

У Боровій внаслідок ворожого обстрілу КАБ по приватних будинках травмовано 16-річну дівчину, 55-річного чоловіка та 54-річну жінку.

У Липцях пошкоджено двоповерховий багатоквартирний будинок.

Також окупанти обстріляли Черкаські Тишки — горіли трактор, дерева, дві господарчі споруди та будівля зруйнованого кафе.

У Козачій Лопані внаслідок обстрілу горіли покрівлі будинків та дах господарчої споруди. Також росіяни пошкодили два приватні будинки у Вовчанську.

У селі Близнюки на території приватного домоволодіння внаслідок вибуху невідомого вибухового пристрою загинув 55-річний чоловік.

Голова ОВА розповів, що з окремих населених пунктів Богодухівського, Ізюмського та Харківського районів було евакуйовано 112 дітей з родинами: у Золочівській громаді — 15, у Борівській — четверо, в Дергачівській — 63 та 30 у Липецькій.

За минулу добу українські захисники на куп’янському напрямку відбили 14 ворожих атак.

Протягом доби на Харківщині вибухотехніки провели розмінування 33,23 га території, знищили 644 вибухонебезпечні предмети.

Раніше повідомлялося, що війська РФ скинули КАБи на село Черкаські Тишки на Харківщині та завдали удару по приватному будинку. Унаслідок атаки постраждала 74-річна жінка, її госпіталізували.

 

Источник материала
Поделиться сюжетом