19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Найсексуальніші фільми 2024 року: добірка нових еротичних кінострічок
Найсексуальніші фільми 2024 року: добірка нових еротичних кінострічок

Найсексуальніші фільми 2024 року: добірка нових еротичних кінострічок

Якщо є щось, що нам подобається, то це сексуальні фільми. У 2024 році немає недоліку в сексуальному кіно — від романтичних фільмів з рейтингом X до еротичних трилерів і найяскравіших добірок усіх видів, які легко доступні на Netflix або іншому стрімінговому сервісі. Але цього року на наших екранах з’явиться безліч нових гарячих фільмів. У цій статті ми зібрали деякі очікувані найсексуальніші фільми 2024 року, які обіцяють внести трохи новизни у ваше наступне побачення в кіно.

Найсексуальніші фільми 2024 року

І хоча не всі з цих добірок обов’язково рясніють сексуальними сценами, які легко можна прийняти за порнофільми, всі вони містять як мінімум! деякий серйозний сексуальний підтекст. Так що приготуйтеся насолодитися найсексуальнішими фільмами 2024 року у всій їхній красі.

Кохання спливає кров’ю

Менеджер тренажерного залу Крістін Стюарт закохується в жінку-бодібілдершу, і (крім безлічі дій несексуального характеру) за цим слідує безліч лесбійських сексів. Фактично, фільм може похвалитися тим, що The Hollywood Reporter називає “пристрасними та інтимними сценами лесбійського сексу”, включаючи “оральний секс, короткочасне сосання пальців ніг і одну сцену, в якій Лу просить Джекі мастурбувати, у той час як вона спостерігає за тим, що відбувається з відстані кілька дюймів”.

Суперники

Фільм про трійничок з Зендаэй – це щось більше, ніж просто секс. Але цей довгоочікуваний фільм (спочатку вихід якого був запланований на вересень 2023 року), звичайно, припускає, що глядачі можуть очікувати яскравий тристоронній статевий акт між Таші (Зендая), Патріком (Джош О’Коннор) та Артом (Майк Фейст). Який, якщо вірити трейлеру, відбудеться якраз у розпалі підготовки до тенісного турніру, де на кону стоять кар’єри спортсменів.

Красуні в бігах

Маргарет Куеллі керує цим дивним шедевром у ролі сексуально впевненої у собі Джеймі разом із стриманішою Меріан у виконанні Джеральдін Вішванатан. Ці двоє вирушають у подорож із Філадельфії до Теннессі, але все стає трохи заплутаним, коли їхні шляхи перетинаються із злочинцями! Настає хаос, як і, як ви вже здогадалися, велика кількість гарячого сексу.

Моя вина

Чотири слова: еротичний трилер Тайлера Перрі. Так, це річ, і так, це є на Netflix. У ньому також грає Келлі Роуленд у ролі впливового адвоката, який представляє людину, яка звинувачується у вбивстві своєї дівчини, тому рівень драми тут високий.

Відчуття, що час щось робити минув

Головний герой перебуває у довгострокових БДСМ відносинах. І в цьому фільмі, на відміну від 50 відтінків сірого, всі сексуальні сцени показані з достатньою деталізацією.

Минулого літа

Цей артхаусний фільм, рімейк датського фільму 2019 року “Королева сердець”, розповідає історію про жінку, яка закохується у свого 17-річного прийомного сина та вступає з ним до інтимного зв’язку.

 

10 художніх фільмів 2023 року, у яких багато еротики

Источник материала
Поделиться сюжетом