19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Небінарний учасник Євробачення 2024 від Ірландії влаштував на сцені сеанс екзорцизму і "запалив" зал. Відео
Небінарний учасник Євробачення 2024 від Ірландії влаштував на сцені сеанс екзорцизму і "запалив" зал. Відео

Небінарний учасник Євробачення 2024 від Ірландії влаштував на сцені сеанс екзорцизму і "запалив" зал. Відео

Небінарний представник Ірландії на Євробаченні 2024 ексцентричні Bambie Thug запалили Арену у шведському місті Мальме, виступивши під 4 номером у першому півфіналі конкурсу. Вони вразили єврофанів незвичним номером та ефектною піснею Doomsday Blue.

Спершу представник вийшов на сцену у чорній гранж-сукні з пір'ям, а на голові "відьми" Bambie можна було побачити темні роги. Згодом вони скинули костюм, опинившись у екстравагантному вбранні.

На сцені під час виступу відбувалася справжня "бісовщина": Bambie Thug запалювали свічки навколо пентаграми, танцюючи із загадковим міфічним створінням – фавном.

Конкурсний трек Doomsday Blue представляє собою ансамбль з різних жанрів. За даними Eurovision.TV, Bambie Thug руйнують гендерні та соціально-політичні стереотипи, створюючи визначальний для епохи звук, який межує з елементами поп-музики, року, електроніки тощо. Пісня представника Ірландії розповідає про те відчуття, коли ваш потенціал не помічають, а також це ода квір-спільноті.

Протягом усього виступу Bambie, зал Мальме Арени розривали крики єврофанів, які були вражені тим, що відбувається на сцені. По закінченню пісні глядачі подарували учаснику щедрі овації. За прогнозами букмекерів Ірландія має усі шанси зайняти високе місце у гранд-фіналі Євробачення. Популярні контори оцінили шанси ірландської "відьми" у 5%, припускаючи, що вони посядуть шосте місце серед фіналістів.

Єврофани активно діляться своїми враженнями у соцмережі Х (Twitter):

"Не можу повірити, що щойно став свідком найкращих 30 секунд в історії Євробачення, і це від Ірландії?"

"Ірландія, ти мене налякала".

"Це буквально демонічно".

"Це було неймовірно! Ірландія йде до перемоги".

"Мені байдуже, якщо Ірландія не переможе, це найкращий виступ на Євробаченні за всю історію".

"Це було круто!!! Ірландія показує, чому вони вигравали 7 разів... Ось як треба повертати перемогу. Одна з найкращих постановок, які я коли-небудь бачив".

Нагадаємо, OBOZ.UA веде онлайн-трансляцію першого півфіналу пісенного конкурсу Євробачення 2024. Виступи учасників у реальному часі – дивіться тут.

Раніше OBOZ.UA розповідав про що пісня Rim Tim Tagi Dim Baby Lasagna, якому прогнозують беззаперечну перемогу на Євробаченні 2024. Детальніше – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом