19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Памела Андерсон на Met Gala 2024 порушила своє правило "без макіяжу"
Памела Андерсон на Met Gala 2024 порушила своє правило "без макіяжу"

Памела Андерсон на Met Gala 2024 порушила своє правило "без макіяжу"

Відома акторка Памела Андерсон порушила своє правило "без макіяжу", відвідавши Бал Інституту костюма Метрополітен-музею Met Gala 2024. 56-річна зірка "Рятувальників Малібу", яка довгий час не використовувала косметику, мала гламурний вигляд.

Її мейкап представляв собою ніжні тіні для повік, туш, рум'яна та помаду для губ. Зірка вразила сукнею з відкритими плечима кольору шампанського з корсетним верхом і витонченим шлейфом. Цьогорічною темою так званого "Оскара моди" стала "Сплячі красуні: пробудження моди", а дрес-код отримав назву "Сад часу". До своєї елегантної зачіски та мерехтливих прикрас знаменитість додала аксесуар для волосся з пір’ям.  

Як відомо, Андерсон відмовилася від макіяжу ще восени 2023 року, з'явившись на Тижні моди у Парижі без крапді косметики. Тоді Памела вразила шанувальників своїм природнім виглядом. Актриса пройшла через трансформацію та змінила свою думку щодо мейкапу відколи у 2019 році померла її візажистка Алексіс Фогель від раку грудей. Крім того, зірка вважає, що не варто приховувати вікові зміни та свою справжню красу.

Цьогоріч знакова подія для світу моди Met Gala припала на понеділок, 6 травня. На виставці було представлено 250 кутюрних витворів. До початку балу список гостей був таємницею. Як відомо, запрошення схвалює організаторка заходу – головна редакторка VOGUE Анна Вінтур. Крім того, далеко не кожен може потрапити на бал, а ціна квитків дорівнює вартості квартири у Києві. Подробиці – у нашому матеріалі.

Раніше OBOZ.UA розповідав про найвдаліші модні образи Met Gala, якими зірки дивували своїх шанувальників. Тема "Сплячі красуні: пробудження моди" змотивувала акторів, співаків та світських осіб одягнути дещо чудернацькі наряди, а хтось намагався створити відсилку до казкових персонажів. 

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом