19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Потужний удар ЗСУ на півдні: десятки росіян "перемололи" разом із технікою
Потужний удар ЗСУ на півдні: десятки росіян "перемололи" разом із технікою

Потужний удар ЗСУ на півдні: десятки росіян "перемололи" разом із технікою

На півдні українські захисники за добу ліквідували 144 окупанта.

На південному напрямку Сили оборони завдають вогневого ураження по місцях дислокації, вогневих позиціях і тилах російських окупантів.

На півдні українські захисники за добу ліквідували 144 окупанта, йдеться в повідомленні в Telegram Сил оборони півдня.

При цьому ворог втратив 26 одиниць озброєння та військової техніки, розповіли українські захисники.

Втрати російських окупантів:

Наступ Росії 2024

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов прогнозує, що РФ може піти в наступ на фронті найближчими місяцями. За його словами, дати відсіч ворогові без військової допомоги союзників Україні буде "катастрофічно важко".

Військовий експерт, полковник запасу СБУ Михайло Притула вважає, щоокупанти можуть піти в новий наступ. Багато хто не виключає просування в напрямку Харкова. Постійні обстріли можуть вказувати на підготовку росіян.

Військовий експерт Михайло Самусь заявив, що РФ готує новий наступ на травень-червень, оскільки збирає резерв із контрактників.

Ситуація на фронті - останні новини по темі

Раніше повідомлялося, що у ЗСУ розкрили найгірший сценарій біля Часового Яру. ЗСУ утримують місто, незважаючи на атаки ворога, розповів Олесь Маляревич.

Нагадаємо, раніше у ЗСУ назвали нову ціль РФ на сході. Населений пункт Очеретине перебуває під вогневим контролем українських воїнів, каже Назар Волошин.

Як повідомлялося раніше, ЗСУ "віджали" позиції у РФ на сході. Російське угруповання в Красногорівці зараз у складному становищі, наголосив Юліан Рьопке.

/ Главред

Більше новин:

Источник материала
Поделиться сюжетом