19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Повернувся з фронту: на Одещині чоловік у військовій формі жорстоко побив місцевого
Повернувся з фронту: на Одещині чоловік у військовій формі жорстоко побив місцевого

Повернувся з фронту: на Одещині чоловік у військовій формі жорстоко побив місцевого

Як стверджують у соцмережах, п'яний цивільний нібито першим почав бійку, після чого військовий повалив його на землю. У поліції і ТЦК не коментували інцидент.

У місті Болград Ізмаїльського району Одеської області службовець у військовій формі жорстокого побив місцевого жителя. Відповідне відео 7 травня поширюють одеські Telegram-канали.

На кадрах видно, як чоловік у військовій формі б'є іншого чоловіка, який лежить на землі. При цьому військовий бив його руками та ногами, волочив по землі. У підписі до відео стверджується, що цей чоловік у формі — це співробітник територіального центру комплектування та соцпідтримки (ТЦК і СП). Утім, за відео це встановити неможливо.

Важливо У Кривому Розі під час візиту до ТЦК помер 44-річний військовозобовʼязаний: подробиці (фото)

Відео обривається на моменті, коли за потерпілого заступилися перехожі.

Пізніше пост у відео було оновлено. Повідомлялося, що цивільний нібито першим вступив у бійку в стані алкогольного сп'яніння, а чоловік у військовій формі — нібито службовець ЗСУ, який повернувся з передової.

Зазначимо, що на момент виходу публікації ситуації не коментували ні в Одеській обласній ТЦК, ні в Болградському РТЦК. Також не було коментарів від Ізмаїльського ТЦК.

Також правової оцінки подіям не давали в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Нагадаємо, 7 травня повідомлялося, що в одному з супермаркетів Тернополячоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. За словами чоловіка, до нього підійшли двоє військовослужбовців, які назвалися працівниками ТЦК, і його побили.

Теги по теме
Одесская область драка
Источник материала
Поделиться сюжетом