19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Представлений Bentley Batur W12 – найдорожчий автомобіль в історії бренду
Представлений Bentley Batur W12 – найдорожчий автомобіль в історії бренду

Представлений Bentley Batur W12 – найдорожчий автомобіль в історії бренду

Bentley Motors презентувала ультрарозкішний кабріолет Batur. Це найдорожча модель бренду на сьогодні і один із найпотужніших паливних кабріолетів, коли-небудь побудованих у Великій Британії.

Цей новий кабріолет є третьою модельною серією підрозділу замовних автомобілів Bentley Mulliner після купе Batur з твердим дахом та Bacalar Barchetta. На відміну від Bacalar, кабріолет Batur оснащений дахом, що забирається. Усього буде випущено 16 екземплярів. Кожен із них можна буде налаштувати під вимоги власника, а ціна перевищить 2 мільйони фунтів стерлінгів.

Bentley стверджує, що клієнти «обмежені лише своєю уявою» під час проектування своїх автомобілів. Вони можуть вибирати кольори і матеріали практично на будь-якій поверхні, включаючи необмежені кольори забарвлення, мальовану графіку, різні типи металевої обробки кузова і навіть ефект градієнта для передньої решітки. Клієнти можуть вибрати матеріали, що використовуються для складного верху, а для внутрішньої частини кабіни доступне 3D-друковане оздоблення з рожевого золота.

Новий автомобіль заснований на Continental GT і стане однією з останніх моделей, оснащених 6,0-літровим двигуном Bentley W12 з подвійним турбонаддувом, виробництво якого буде припинено цього літа. Версія Batur з відкидним верхом, як і раніше випущена версія з твердим дахом, може розвивати потужність 750 к.с. та крутний момент 1000 Нм.

Він зможе розганятись до 100 км/год за 3,4 секунди, як і купе, а максимальна швидкість складе 336 км/год. Трансмісія працюватиме з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням та спортивною вихлопною системою.

Источник материала
Поделиться сюжетом