20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У відповідь на спекуляції: король Чарльз "зрікся" принца Гаррі, який приїхав до Великої Британії
У відповідь на спекуляції: король Чарльз "зрікся" принца Гаррі, який приїхав до Великої Британії

У відповідь на спекуляції: король Чарльз "зрікся" принца Гаррі, який приїхав до Великої Британії

Принц Гаррі приїхав до Великої Британії, але його проігнорував батько король Чарльз.

Герцог Сассекський Гаррі вперше за три місяці з'явився на батьківщині, але він навіть не планував зустрітися з батьком королем Чарльзом, який хворіє на рак. Стало відомо, що король так само не зміг звільнити графік для зустрічі з сином, який відрікся від королівських обов'язків.

Візит принца Гаррі до Великої Британії, виявляється, трапився лише через десяту річницю "Ігор непереможних". Як повідомляє видання People, принц отримав новину від батька, що у нього не буде часу на зустріч із ним.

"У відповідь на численні запитання і спекуляції про те, чи зустрінеться герцог зі своїм батьком, перебуваючи у Великій Британії цього тижня, повідомляємо, що, на жаль, це неможливо через насичений графік Його Величності. Герцог, звісно, розуміє, що його батько має свої зобов'язання та інші пріоритети, і сподівається побачитися з ним найближчим часом", - зазначив інсайдер видання.

Хто такий принц Гаррі

Принц Гаррі, герцог Сассекський - є п'ятим у списку спадкоємців британського престолу. Одружений із 2018 року з американською акторкою Меган Маркл, яка 2019 року народила сина Арчі, а 2021 року доньку Лілібет. У 2020 році Гаррі та Меган склали із себе обов'язки, пов'язані з королівською сім'єю, і переїхали до США.

Принц Гаррі - останні новини за темою

Зазначимо, у лютому 2024 року принц Гаррі відвідав сім'ю, коли дізнався про онкозахворювання батька. Але не побачився з Кейт Міддлтон і племінниками.

А також у травні запланований візит на батьківщину принца Гаррі, і на нього чекає розмова зі старшим братом принцом Вільямом - той усе-таки зважився зробити крок на зустріч, хоча й зовсім невеликий.

Источник материала
Поделиться сюжетом