19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Приповзла до Путіна: Крістіна Орбакайте безкоштовно переспіває Аллу Пугачову в Кремлі
Приповзла до Путіна: Крістіна Орбакайте безкоштовно переспіває Аллу Пугачову в Кремлі

Приповзла до Путіна: Крістіна Орбакайте безкоштовно переспіває Аллу Пугачову в Кремлі

Крістіна Орбакайте вирішила вислужиться перед диктатором Путіним і виступити в Кремлі.

Російська співачка Крістіна Орбакайте, яка так і не висловила свою думку щодо вторгнення РФ в Україну, наразі проживає в США, але час від часу приїздить у країну-окупанта Росію, щоб підзаробити кривавих російських рублів.

Як повідомляє росЗМІ Mash із посиланням на власне джерело, Орбакайте безкоштовно виступить у Кремлі в День захисту дітей 1 червня.

За даними каналу, Орбакайте виконає пісню своєї матері Алли Пугачової "А знаешь, все еще будет". Переговори з артисткою вели ще кілька місяців тому, і зараз вдалося дійти згоди. До речі, Крістіна відмовилася від гонорару в 5,5 мільйона рублів.

Також стало відомо, що після виступу в Кремлі, Орбакайте планує повернуться до виступів на корпоративах у країні-терористці РФ.

Хто така Крістіна Орбакайте?

Крістіна Орбакайте - радянська і російська естрадна співачка, актриса, заслужена артистка Росії (2013).
У лютому 2022 року після початку вторгнення Росії в Україну в соціальній мережі Instagram співачка опублікувала запис із текстом "Тільки мирного неба! Ні війні!". Пізніше запис було видалено, і відтоді жодних висловлювань Орбакайте на цю тему не було.

Крістіна Орбакайте - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Крістіна Орбакайте повинна була виступати на концерті в Кремлі з однією піснею, але через те, що Пугачова не підтримує напад Росії на Україну, співачку в останній момент вирізали з концерту.

А також Міністерство спорту та молодіжної політики Бурятії заявило про скасування концерту доньки Алли Пугачової, яка не підтримала напад Росії на Україну, співачки Крістіни Орбакайте через звернення громадських діячів.

Источник материала
Поделиться сюжетом