19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Рамний позашляховик BYD Shark представлять 14 травня
Рамний позашляховик BYD Shark представлять 14 травня

Рамний позашляховик BYD Shark представлять 14 травня

BYD Auto офіційно оголосила, що світовий дебют її першого пікапа на електротязі під назвою BYD Shark заплановано на 14 травня, а прем’єра відбудеться у Мексиці. BYD Shark побудований на DMO (Dual Mode Off-Road, супергібридна позашляхова платформа), спеціально розробленої для жорсткого бездоріжжя. У конструкції використовується рама із великими балками.

BYD заявила, що компанія планує випустити свій перший гібридний пікап пізніше цього року. Покупцям також запропонують версію із суто електричною силовою установкою. Новий автомобіль оснащений широкими колісними арками та великим дорожнім просвітом, які мають на увазі хорошу прохідність. Автомобіль також оснащений бічними підніжками та багажником на даху.

У салоні автомобіль оснащений РК-панеллю приладів та великим центральним екраном управління, а також фірмовим четирехспіцевим рульовим колесом. Біля важеля перемикання режимів руху бачимо безліч фізичних кнопок.

Очікується, що гібридна версія буде побудована на двигунах об’ємом 1,5 і 2,0 л. Автомобіль отримає розетки для живлення інструментів та побутової техніки потужністю до 6 кВт. Крім того, очікується, що новий автомобіль буде оснащений гідравлічною активною підвіскою.

Источник материала
Поделиться сюжетом