19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Росіяни обстріляли Білозерку в Херсонській області: там були прильоти й горіли будинки
Росіяни обстріляли Білозерку в Херсонській області: там були прильоти й горіли будинки

Росіяни обстріляли Білозерку в Херсонській області: там були прильоти й горіли будинки

Внаслідок зухвалих дій окупантів у населеному пункті були прильоти і пожежі у будинках. Про це повідомляють місцеві телеграм-канали, передає 24 Канал.

Росіяни сильно обстріляли Білозерку

Місцеві пабліки повідомили 8 травня близько 00 годин 46 хвилин, що російські загарбники випустили повний залп з реактивних систем залпового вогню з тимчасово окупованого лівого берега Херсонської області. Під ударом опинилося саме місто Херсон. Очевидці писали, що там пролунало багато вибухів.

Окрім того, в області також фіксували ворожі дрони-камікадзе типу "Шахед", які рухалися в північному напрямку. Близько 01 години ворог продовжив обстріл Херсона з РСЗВ.

Уже через 6 хвилин стало відомо, що у Білозерці внаслідок ворожого обстрілу є прильоти. У селищі сталося сильне займання, яке очевидці показали на кадрах.


У Білозерці почалася пожежа після ворожого обстрілу / Фото з місцевих телеграм-каналів

Крім того, місцеві жителі повідомляли, що у людей у Білозерці горять будинки внаслідок прильотів. Близько 01 години 35 хвилин російські загарбники знову почали обстрілювати Херсон і прилеглі населені пункти з окупованого лівого берега області.

Росія продовжує обстрілювати Херсонську область

  • Російська армія 21 квітня бомбардувала Новокаховську громаду у Херсонській області. Два КАБи було випущено по селу Козацьке.
  • За словами голови обласної держадміністрації Олександр Прокудін, внаслідок удару було зруйновано під’їзд п’ятиповерхівки. Також один житловий будинок загорівся, але постраждалих там не було.
  • Сам Херсон того дня також перебував під обстрілом противника. Із самого ранку окупанти крили снарядами одночасно кілька житлових кварталів міста.
  • Зокрема, у Корабельному районі ворог поцілив у багатоповерхівку та припарковані поруч автомобілі. А у Дніпровському районі внаслідок обстрілу постраждала 81-річна жінка, у якої медики діагностували вибухову та черепно-мозкову травми, контузію.
Теги по теме
пожар
Источник материала
Поделиться сюжетом