19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Шкіра, золото і 750 сил: презентовано найдорожчий і найрозкішніший Bentley
Шкіра, золото і 750 сил: презентовано найдорожчий і найрозкішніший Bentley

Шкіра, золото і 750 сил: презентовано найдорожчий і найрозкішніший Bentley

Виготовлять усього 16 750-сильних Bentley Batur Convertible вартістю понад 2,5 мільйона доларів. Серед них не буде двох однакових авто, адже власники зможуть персоналізувати свої кабріолети.

Лінійка розкішного Bentley Batur розширена – до купе приєднався кабріолет. Найдорожче авто за всю історію марки презентували у Великій Британії. Про нього розповіли на офіційному сайті Bentley.

За сидіннями встановили обтікач
Фото: Bentley

Розробкою Bentley Batur Convertible займалося ательє Mulliner, яке створює найрозкішніші моделі марки. Усього випустять тільки 16 таких кабріолетів вартістю понад 2 мільйони фунтів стерлінгів ($2,5 мільйона). Серед них не буде двох однакових авто, адже власники зможуть персоналізувати Batur – обрати ексклюзивні кольори та оздоблення.

Салон оздоблено шкірою, деревом і золотом
Фото: Bentley

Спереду новий Bentley Batur Convertible ідентичний до купе. У нього довгий капот, широка решітка радіатора та розкосі фари. Його м’який дах складається за 19 с з допомогою електроприводу на швидкості до 50 км/год і ховається під двома обтікачами. На кришці багажника з’явився загострений спойлер. Стандартними є 22-дюймові колеса.

Важливо Їх випустили лише 1800: у Києві помітили рідкісний спортивний Bentley (фото)

Салон першого Bentley Batur Convertible оздоблений шкірою та дерева з помаранчевими акцентами, а його джойстик вибору режимів їзди покритий рожевим золотом. Сучасний віртуальний щиток приладів поєднується з класичними циферблатами на центральній панелі. Сидіння розділені високим тунелем.

Сидіння розділені високим тунелем
Фото: Bentley

Кабріолет Bentley Batur оснащений 6,0-літровим W12 твін-турбо на 750 к. с. і 1000 Н∙м та 8-ступінчастим роботом. Його максимальна швидкість перевищує 330 км/год. Скоріше за все, це останній 12-циліндровий Bentley.

До речі, свій останній 12-циліндровий суперкар недавно презентували й Ferrari. Він здатен розвинути швидкість понад 340 км/год.

Також Фокус розповідав, що у Монако бачили новітній електричний Rolls-Royce на українських номерах.

Теги по теме
авто
Источник материала
Поделиться сюжетом