19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Сотні тонн овочів опинилися на звалищі через війну в Україні. Відео
Сотні тонн овочів опинилися на звалищі через війну в Україні. Відео

Сотні тонн овочів опинилися на звалищі через війну в Україні. Відео

Масове субсидування тепличної галузі, зростання ксенофобських настроїв у Росії та скорочення працездатного населення в Україні призвели до того, що тепер у країні-агресорі нема кому працювати. Через це нещодавно у Московській області викинули на звалище тонни свіжих овочів.

Про це йдеться на відео, знятому нещодавно у Луховицькому районі Підмосков'я. Автор показав гору тепличних огірків та помідорів, які звозяться для утилізації аграрними господарствами.

"Таджиків, узбеків повиганяли – перебирати нема кому. Все викидається. Все свіже. 800 тонн за кілька днів привезли. Я в шоці", – каже автор відео.

Дефіцит робочої сили в РФ пов'язаний з агресивною політикою країни щодо своїх сусідів та країн Європейського Союзу. Через це багато громадян залишили свою країну, побоюючись призову до армії для війни проти України або на знак незгоди із загарбницькою та репресивною політикою диктаторського режиму Володимира Путіна.

Крім того, багато росіян уже загинули на війні проти України, а через зростання та підтримку на державному рівні ксенофобських настроїв із Росії виїхали трудові мігранти.

Як повідомляв OBOZ.UA, перехід Росії на "військові рейки" в економіці призвів до гострої нестачі робочої сили також у нафтовій та газовій промисловості. Справа в тому, що тепер за робочу силу з енергетичними компаніями активно конкурують армія та виробники зброї, крім того, в РФ загострюються демографічні проблеми.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом