19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Стиль за гороскопом: Андре Тан сказав, як вибрати одяг Стрільцям
Стиль за гороскопом: Андре Тан сказав, як вибрати одяг Стрільцям

Стиль за гороскопом: Андре Тан сказав, як вибрати одяг Стрільцям

Стрільці відомі своєю працьовитістю та практичністю, тому часто обирають зручний і функціональний одяг.

Вибір одягу за знаком зодіаку - ще один спосіб створити свій власний неперевершений стиль. Український дизайнер Андре Тан розповів, який стиль одягу обрати Стрільцям.

"Стрільці відомі своєю працьовитістю та практичністю, вони часто обирають зручний і функціональний одяг: джинси, сорочки, куртки. Але за цією практичністю ховається прагнення до вишуканості та елегантності. Ваша душа хоче сяяти, підкреслюючи вашу унікальну особистість", - написав дизайнер в Instagram.

Колір одягу за знаком зодіаку - Стрілець

Представникам знака зодіаку Стрілець підійдуть такі кольори: фіолетовий, колір вишні, колір коньяку, приємний беж, колір гірчиці та зелений.

"Тож не бійтеся бути собою. Найголовніше - це те, щоб ви почувалися комфортно і впевнено у своєму одязі! Пам'ятайте, що справжня елегантність виходить зсередини, тож підкреслюйте свою красу та унікальну особистість з гордістю", - додав Андре Тан.

Раніше дизайнер назвав найголовніші тренди весни 2024 та заявив, що без цих речей не зможе обійтися жодна модниця. За словами Тана, глобальна тенденція весни - курс на жіночність, тому не варто боятися проявляти себе в різних іпостасях.

Скільки тримати тюль у солоній воді?

Щоб отримати найкращий результат, тримайте тюль у солоній воді від 15 до 30 хвилин. Більш тривалий час замочування може призвести до пошкодження тканини, тому важливо не перевищувати його. Якщо тюль дуже брудний, ви можете повторити процес після першого прання.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны