19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Тим, хто служить, потрібна заміна, – "Спайдер" закликав приєднуватися до "Азову"
Тим, хто служить, потрібна заміна, – "Спайдер" закликав приєднуватися до "Азову"

Тим, хто служить, потрібна заміна, – "Спайдер" закликав приєднуватися до "Азову"

Капітан Андрій Ігнатюк (Спайдер), нині начальник Хорунжої служби "Азова", а колись доброволець, що одним із перших вступив до лав "Азова", закликав урозмові з 24 Каналомдоєднуватись до них. Адже, за його словами, наше суспільство не винесло урок, що війна не закінчиться швидко.

Спайдер закликав доєднуватись до "Азову"

Військовий розповів, що від того, що українці зараз будуть уникати служби, стає тільки гірше. Адже Кремль лише посилює наступ і жене на фронт тисячі своїх мобілізованих.

Ми, наприклад, зробили все, що від нас залежить, для того, щоб зберегти якусь частину України. І ми стягували на себе війська не для того, щоб собі піар зробити. Ми робили це тому, що це був у першу чергу наш обов'язок. Тому і суспільству вже треба вирішити, чи живемо ми заради нашої країни. І трішки зібратися із силами, вирішити та піти на службу. Тому що чим раніше вони зараз підуть, тим швидше підготуються. Адже за 2 роки ті, хто служать, просто вимучені фізично і морально, їм теж потрібна заміна,
– пояснив військовий.

Андрій Ігнатюк додав, що краще самому обрати та потрапити в колектив дружній, вмотивований, де кожен стоїть один за одного горою, де всі постійно хочуть розвиватись, де кожен шукає нові, кращі методи для того, як зберегти життя своїм людям та як наносити більше ураження противнику.

"Азов" має власний рекрутинг

  • Полк "Азов" має рекрутингові центри у Києві, Львові, Дніпрі, Одесі, Луцьку. Щоб доєднатись до бійців, треба заповнити анкету на сайті.
  • Після цього з людиною зв'яжеться представник кол-центру, який уточнить необхідні деталі та визначить час та місце співбесіди (або запропонує пройти співбесіду онлайн).
  • Далі треба прийти на співбесіду до рекрутингового центру. Якщо людина успішно її проходить, то подає необхідні документи.
  • Рекрутер після співбесіди повідомляє, коли буде відправлення в частину.
  • Вже після оформлення боєць проходить базовий курс бойової підготовки, який триває орієнтовно 5 тижнів.
Источник материала
Поделиться сюжетом