19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Тотальне явище: як у Маріуполі вже святкують "побєдобєсіє"
Тотальне явище: як у Маріуполі вже святкують "побєдобєсіє"

Тотальне явище: як у Маріуполі вже святкують "побєдобєсіє"

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко розповів 24 Каналу, що росіяни використовують свою пропаганду для дітей. Вже скоро в школах міста повинні розпочатись "Розмови про важливе", однак цього року за відмінним від інших разів сценарієм.

Як відбувається святкування

За словами Андрющенка, святкування "побєдобєсія" в Маріуполі є тотальним явищем, дуже великою пропагандистською програмою росіян. Вони почали це з жовтня- листопада 2022 року і працюють з цим досі успішно досі.

Є окремі люди, закріплені за регіонами. Є така мр*азота в Санкт-Петербурзі Олександр Малькевич, який відповідає за інформаційний супровід на всіх телеканалах та телеграм каналах,
– зазначив радник міського голови Маріуполя.

В місті проводяться театральні вистави та постановки, які проводяться за підготовленим сценарієм. Для цього Росія залучає своїх акторів.

Всі пам'ятають Сергія Безрукова. Вони (російські актори – 24 Канал) систематично приїжджають в Маріуполь та іноді, навіть дуже непублічно, відкривають якісь класи, школи театрального мистецтва й залучають дітей, – зазначив Андрющенко.

Пропаганда для дітей

В Маріуполі також відбувається сильна пропаганда для дітей. На літніх канікулах їх відвезуть в Москву, Санкт-Петербург для того, щоб показати Росію, звісно, з ідеологічним супроводом.

Потім вони повертаються додому і знову йде клятий удар пропаганди,
– додав радник міського голови Маріуполя.

Також він розповів, що вже скоро повинні розпочатись "Розмови про важливе" в Маріуполі, які будуть присвячені саме так званому "Дню перемоги". Цього року вперше, за сценарієм, який приходить з Москви, немає згадки про Україну та війну.

Про всі інші народи там згадка є, немає про Україну, країни Балтії. Нас викреслили з історії перемоги у Другій світовій війні. З таким супроводженням у школах вкладається це дітям у мізки,
– підкреслив Андрющенко.

Варто зазначити, що така пропаганда відбувається у всіх окупованих містах, просто Маріуполь є "точкою докладання зусиль" Росії. Ворог зосереджений у своїй пропаганді саме на цьому місті.

Ситуація в Маріуполі: останні новини

  • Росіяни будують нову залізничну лінію поблизу тимчасово окупованого Маріуполя. Однак завдяки військовій допомозі України вона буде в зоні ураження Сил оборони України.
  • У тимчасово окупованому Маріуполі 10 окупантів ліквідувалися через "загадкові" паски, ковбаски та сало. Партизани повідомили, що смак був не те, що б чудовим, а "вбивчо" смачним.
  • У Маріуполі 1 травня чули гучні вибухи. За повідомленням радника міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, ППО спрацювала в районі селища Сартана.
Источник материала
Поделиться сюжетом