19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Треба знайти "неправильне" авто за 5 секунд: оптична ілюзія на уважність
Треба знайти "неправильне" авто за 5 секунд: оптична ілюзія на уважність

Треба знайти "неправильне" авто за 5 секунд: оптична ілюзія на уважність

Нелегко буде помітити, де саме захований автомобіль, який відрізняється від усіх інших.

Оптичні ілюзії – це карколомні зображення, які кидають виклик нашому сприйняттю. Такі ілюзії дають глибоке розуміння того, як наш мозок обробляє складну візуальну інформацію.

Спершу такі загадки можуть здаватися дуже складними, але якщо розгадувати їх регулярно, то з часом ви можете помітити, що вам вдається лускати їх, немов горішки. Подібні загадки є чудовим способом як для того, щоб перевірити свої здібності у розгадуванні логічних завдань, так і для того, щоб потренувати свої здібності.

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати автомобіль, який відрізняється від усіх інших, пише jagranjosh.

На картинці ми бачимо дев’ять автомобілів світло-зеленого кольору. На перший погляд може здаватися, нібито усі авто однакові, але насправді це не так. Якщо добре придивитися, то стане зрозуміло, що одна машина відрізняється від інших.

Загадка ускладнюється ще й тим, що її потрібно розгадати за обмежений період часу – всього за 5 секунд. Не кожному вдасться виконати завдання настільки швидко.

Треба знайти "неправильне" авто за 5 секунд/ Bright Side

Спробуйте максимально зосередитися на завданні, не відволікатися ні на що інше й виконати завдання настільки швидко, як тільки вас вдасться.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

В одного авто відрізняються колеса/ Bright Side

Раніше ми розповідали про загадку, відшукати неправильне слово за 4 секунди. Непросто буде помітити, де саме заховалося слово, яке написане неправильно.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти приховану букву за 6 секунд. Насправді правильна відповідь на видноті, але не кожному вдасться її побачити.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом