19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Троянда з бетону": Карді Бі в китайській сукні зайняла весь вестибюль Met Gala 2024
"Троянда з бетону": Карді Бі в китайській сукні зайняла весь вестибюль Met Gala 2024

"Троянда з бетону": Карді Бі в китайській сукні зайняла весь вестибюль Met Gala 2024

Карді Бі вийшла на червону доріжку у величезній чорній сукні. Вона вирішила перевершити все вбрання, що носила на Met Gala до цього.

Американська реперка і телезірка Карді Бі6 травня ввечері урочисто з'явилася на Met Gala 2024 у Метрополітен-музеї в Нью-Йорку. Вона неймовірно пишною сукнею зайняла всю червону доріжку зіркового заходу, повідомляє Мirror.

31-річна знаменитість була одягнена в чудову чорну сукню від китайського дизайнерського бренду Windowsen, але всю увагу привернула монументальна тюлева спідниця. Щоб постати у всій красі, Карді знадобилося цілих дев'ять осіб, щоб розправити пишний низ вбрання. Спідниця була настільки велика, що здавалося, жодна людина не зможе пройти повз по сходах, поки Карді не підніметься нагору.

Карді Бі на Met Gala 2024
Фото: Getty Images

Сукня хіт-мейкерки вирізнялася хвилястим чорним ліфом, що прикривав її пишне декольте. З прикрас зірка вибрала розкішний комплект з дорогоцінним камінням: кольє з великим смарагдом у формі краплі, масивні сережки, каблучки і браслет. Усі прикраси були всипані великою кількістю діамантів. Свій образ Карді доповнила чорним високим тюрбаном.

Думки шанувальників зірки з приводу її грандіозного вбрання розділилися. У соціальних мережах її образ на Met Gala 2024 критики назвали "чорною трояндою з бетону", "обвугленим пнем" і "чорною дірою". Але були й такі, яким ансамбль Карді Бі дуже сподобався. Під її публікацією в Instagram вони залишили схвальні коментарі: "Ти така гарна", "Королева Мет Гала", "Вітаю, красуне, ти мала неймовірний і карколомний вигляд".

Нагадаємо, 7 травня Фокус писав, що Кара Делевінь у химерному вбранні відвідала Met Gala 2024. Актриса з'явилася у вбранні від Stella McCartney, що нагадує кольчугу.

Источник материала
Поделиться сюжетом