19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Тернополі нібито працівники ТЦК побили чоловіка у супермаркеті: у військкоматі відреагували
У Тернополі нібито працівники ТЦК побили чоловіка у супермаркеті: у військкоматі відреагували

У Тернополі нібито працівники ТЦК побили чоловіка у супермаркеті: у військкоматі відреагували

За даними ЗМІ, тернополянин з інвалідністю пішов за водою та опинився у лікарні з численними травмами. У ТЦК поділились результатами перевірки, чи були їхні співробітники причетні до побиття.

У "Суспільному" повідомили, що двоє військових, які представились працівниками ТЦК, побили чоловіка в одному з супермаркетів Тернополя. Постраждалий Орест Паньків має інвалідність та зайшов купити воду, але опинився у лікарні з переломами та струсом мозку. 6 травня інцидент прокоментували у Тернопільському обласному ТЦК.

У публікації зазначено, що мережею шириться інформація про побиття українця людьми, які нібито представлялись працівниками військкомату. У ТЦК провели перевірку та не виявили серед особового складу причетних до інциденту військовослужбовців.

"Правоохоронними органами проводиться розслідування даного факту. Своєю чергою керівництво Тернопільського ТЦК СП буде сприяти проведенню розслідування та встановленню істини у справі", — запевнила пресслужба.

Коментар Тернопільського ОТЦК

Нагадаємо, 7 травня у соцмережах з’явилось відео бійки у місті Болград в Одеській області. Повідомляється, що чоловік у військовій формі побив місцевого жителя. Автори контенту стверджували, що на кадрах — працівник ТЦК, але підтверджень цьому не було. Згодом у мережі уточнили, що п’яний цивільний першим почав бійку, і його опонент — воїн ЗСУ, який повернувся з фронту.

У поліції та прокуратурі повідомили, що у Києві чоловік застрелив вівчарку своїх сусідів. Йому не сподобалось, що пес, привезений з зони АТО у 2016 році та "призначений" охороняти будинок, гавкає.

Теги по теме
избиение драка
Источник материала
Поделиться сюжетом