19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Ви мене вже вибачте, що я не здох": Володимир Жогло зізнався, чому його не взяли в армію
"Ви мене вже вибачте, що я не здох": Володимир Жогло зізнався, чому його не взяли в армію

"Ви мене вже вибачте, що я не здох": Володимир Жогло зізнався, чому його не взяли в армію

Володимир Жогло зізнався, що йому не приходило повістки, однак він добровільно з'явився у військкомат, де його направили на проходження ВЛК. У результаті шоумена не допустили до проходження військової служби.

35-річний гуморист Володимир Жогло пояснив, чому йому відмовили в службі в армії. Подробицями шоумен поділився в інтерв’ю Слави Дьоміна.

Зокрема, Володимир пройшов військово лікарську комісію, яка встановила непридатність актора до служби в армії. Як виявилося, шоумен має чимало проблем зі здоров’ям, які не дають йому можливості доєднатися до української армії.

"Я не можу підходити до кожного і розказувати. До прикладу, по-перше, я пройшов ВЛК, мене ще перенаправили в Рівненську лікарню, я повернувся в Млинів у військкомат. Я прийшов, мені повістки ніхто не давав. Просто прийшли запиталися у мами, чи я проживаю тут. Мама подзвонила мені. Я одразу подзвонив військовому комісару в Млинові. Я кажу: "Треба прийти?". Він каже: "Треба прийти". Я прийшов. Без повістки. Він каже, треба пройти ВЛК. Хоча в 2019 році, я отримував тимчасове посвідчення від військкомату, через те, що я б не одружився. Тоді якраз вийшла норма, щоб одружитися треба було стояти на обліку", — розповів Володимир Жогло.

Під час обстеження лікарі встановили шоумену чимало діагнозів. Зокрема, один з яких ожиріння.

"Ожиріння ступеня Жоглу. Ожиріння — це діагноз. Відповідно тиск, ендокринологія. Я забувся у мене ще варикозні всякі штуки. Хребет, через те, що зайва вага. Гепатози, відповідно проблеми зі згортанням крові. У мене ще алергія на метал. Починають бути язви на руках. Але я думаю, що до латуні це немає ніякого відношення. Але тим не менш, купа болячок, я їх навіть всі не згадаю навіть. Але причина навіть не в тому. Я не буду ходити всім розказувати. Ви мене вже вибачте, що я не здох", — сказав Жогло.

За його словами, попри відмову вступити в лави ЗСУ, коли в Україні почне діяти новий закон про мобілізацію, 18 травня, він знову піде в ТЦК і пройде ВЛК, так як вимагає закон.

0:42:00 - чому Володимира не взяли на службу

Нагадаємо, раніше ми писали, що гуморист Володимир Жогло розповів, що його 3-річний син має невиліковну хворобу. Крім цього, Фокус писав, що телеведучу Катерину Осадчу госпіталізували.

Теги по теме
Здоровье Армия
Источник материала
Поделиться сюжетом