19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Він біля смітника": відомий український ведучий розніс Влада Яму
"Він біля смітника": відомий український ведучий розніс Влада Яму

"Він біля смітника": відомий український ведучий розніс Влада Яму

Коля Сєрга заявив, що абсолютно нічого не знає про діяльність Влада Ями і не бачить жодного сенсу до нього звертатися.

Український співак і ведучий Коля Сєрга, який служить у ЗСУ і захищає Україну від російських окупантів на передовій, розповів, як ставиться до втечі до США хореографа Влада Ями.

Сєрга зазначив для Ukraine World News, що зовсім не цікавиться життям Ями, хоча кілька фотографій хореографа він бачив у соцмережах. А також ведучий зазначив, що не буде результату від спроб достукатися до втікача.

"Не знаю, що він робить. Бачив фото, на якому він біля смітника з якоюсь валізою. Здається, щось таке було. Я нічого про нього не знаю. Він не настільки цікавий персонаж, щоб звертатися до його аудиторії. Тому що ти не розумієш, хто його аудиторія. Щоб що? Сказати "агов, козел"? Навіщо?", - сказав Сєрга.

Дивіться відео, де Коля Сєрга висловився про Влада Яму:

Хто такий Влад Яма?

Владислав Яма - український танцюрист, а також суддя телевізійних проєктів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" і "Модель XL". Член журі "Ліги Сміху".
З початку війни Влад Яма живе в Америці. Подейкують, що він заплатив прикордонникам велику суму, щоб його випустили за кордон. За втечу його неодноразово хейтили.
У соціальних мережах Влад вкрай рідко з'являється, бо щоразу стикається із засудженням. Відомо, що він кілька разів анонсував благодійні заходи, але вони проходили російською мовою.

Влад Яма - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно телеведучий Андрій Бєдняков жорстко потролив хореографа Влада Яму. Бедняков показав свій архівний знімок, який теж був зроблений багато років тому на популярному курорті в США.

А також раніше під час ранкової масованої атаки Росії по українських мирних містах 29 грудня 2023 року, Влад Яма виклав знущальний пост. Він опублікував відео запаленої свічки, де цинічно написав, що з ним все добре.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом