19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
11 травня на «1+1 Україна» — прем’єра мелодраматичного серіалу «Невістка»
11 травня на «1+1 Україна» — прем’єра мелодраматичного серіалу «Невістка»

11 травня на «1+1 Україна» — прем’єра мелодраматичного серіалу «Невістка»

На виробництво 4-серійного фільму з держбюджету виділили 8,1 млн грн.

11 травня о 19:00 на «1+1 Україна» відбудеться премʼєра мелодраматичного серіалу «Невістка», повідомила «Детектор медіа» пресслужба каналу.

Над виробництвом 4-серійного фільму працювало ТОВ «‎Артформс Продакшн Київ» на замовлення державного підприємства «Мультимедійна платформа іномовлення України». Навесні 2023 року проєкт під робочою назвою «Невістка прокурора» став одним із переможців конкурсу на виробництво аудіовізуальних творів, який проводило «МПІУ» та отримав з держбюджету 8,1 млн грн. ТОВ «Артформс Продакшн Київ» називають компанією з орбіти студії «Квартал 95».

За сюжетом «Невістки», сміливий і працьовитий хлопець Костя зустрічається з донькою банкіра Ольгою. Її батько категорично проти шлюбу доньки з хлопцем не з її кола. Щоб завоювати прихильність батьків обраниці, Костя прагне здобути статус і багатство, тому їде з міста. Тим часом до його коханої починає залицятись син прокурора області. Коли ж Костя повертається до рідного міста, щоб бути з Ольгою, то потрапляє у вирій небезпечних подій та інтриг.

Авторка сценарію — Тетяна Гнєдаш, режисер-постановник — Микола Пеліхов, продюсер — Володимир Андріюк.

У серіалі знімались українські молоді актори Анастасія Нестеренко, Андрій Журавський, Євген Кравець.

Читайте також:

  • Мінкульт заплатив майже 300 млн грн за виробництво українських серіалів і кіно у 2023-му: де їх можна подивитися
  • Мінкульт замовив зйомки 22 серіалів і фільмів за 200 млн грн — на черзі ще 31 проєкт

Як раніше писав «Детектор медіа», на телеканалі «Дім» вийшов новий детективний серіал про спецгрупу Нацполіції, а на ICTV2 стартував показ кримінальної драми «Подвійні ставки».

Фото: «1+1 Україна»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом